2336
Creon vloeren
Gepubliceerd: 01-01-2010 Laatste update: 24-01-2018

Houten vloeren hebben de naam moeilijk te leggen en onderhoudsgevoelig te zijn. Maar aan de andere kant zijn ze ook robuust, authentiek en warm. Creon vloeren biedt je verschillende mogelijkheden houten vloeren en parket vloeren voor in je woning.

 

Er zijn verschillende soorten houten parket vloeren te krijgen, afhankelijk van je wensen en je interieur. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een lamel parketvloer. Deze vloer is niet van massief hout gemaakt en werkt daardoor minder. De onderlaag is van multiplex gemaakt en de bovenlaag van massief hout. Dat maakt deze vloer wat voordeliger dan een massief houten vloer, maar ze heeft wel dezelfde authentieke uitstraling.

Een massief houten parket vloer geeft een zeer mooie uitstraling aan je huis. Doordat deze vloer nu ook zwevend gelegd kan worden op een ondervloer van Creon Vloeren, kun je je leven lang van deze vloer genieten. Op die manier is de vloer er namelijk eenvoudig uit te halen als je gaat verhuizen en opnieuw te leggen in je nieuwe woning.

Zoals gezegd zijn houten vloeren wat onderhoudsgevoeliger dan bijvoorbeeld een laminaatvloer. Echter met de huidige technieken is er veel verbeterd. Vlekken en krassen op de vloer zijn vrij makkelijk bij te werken met wat was of olie. Het is daarentegen wel belangrijk om de vloer regelmatig te stofzuigen om te voorkomen dat zand of steentjes krassen veroorzaken in de vloer.

Een lamel parket vloer kun je eenvoudig zelf schuren. Dit is een klusje dat eens in de paar jaar moet gebeuren. Met een schuurmachine die je huurt bij de bouwmarkt, is deze klus snel gedaan. Als je er daarna voor zorgt dat je de vloer goed stofzuigt en dweilt, dan ben je klaar om te lakken met een goede acryl lak. Een paar lagen zorgt voor een goede basis om jarenlang plezier van te hebben.

Creon Vloeren heeft alle kennis in huis om je te adviseren bij de aankoop van je nieuwe houten vloer. Dat kan uiteraard online, maar ook in de showroom staan specialisten voor je klaar. Doordat je zelf je bestelling plaatst en de vloer ook zelf legt kun je flink besparen op de montagekosten. Daarom zijn de prijzen bij Creon Vloeren erg aantrekkelijk, waarbij nooit wordt bespaard op de kwaliteit.

 

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide