251
Een nieuwe vloer

Een nieuwe vloer uitzoeken, misschien wel de lastigste interieurkeuze van allemaal. Een interieurkeuze waar alles samenkomt; van praktische tot uiterlijke kenmerken. Goed nadenken over welke vloer bij jou én je huis past is dan ook iets wat je zeker moet doen.

Je huiswerk doen is aan te raden, want de wereld omtrent vloeren ontwikkelt zich razendsnel. Dit gaat van de betonnen gietvloer tot de klassieke visgraatvloer, maar ook het welbekende tapijt is met een inhaalslag bezig. Welke opties je op dit moment in de gaten moet houden? Lees snel verder.

Doe duurzaam

Wat we terugzien bij de trends en ontwikkelingen op het gebied van vloeren, is óók hier de toenemende aandacht voor duurzaamheid en klimaat. Zo is een houten vloer alleen nog maar welkom in de meeste huizen wanneer deze van gecertificeerde kwaliteit is. En ook is vloerverwarming steeds gangbaarder. Dit is namelijk een zeer gerichte manier van verwarmen wat elektrisch een stuk goedkoper is dan op gas.. Ideaal te combineren met zonnepanelen. Let bij de aanschaf van een vloer ook op de mate van isolatie. Is dat niet goed genoeg? Dan kun je overwegen een extra laagje isolatie aan te brengen, bijvoorbeeld door middel van de ondervloer. Kortom, naast de praktische en uiterlijke kant is ook duurzaamheid een belangrijk topic geworden.

En de prijs? 

Eigenlijk kunnen we wel stellen dat er nóg een vereiste is, zeker in deze dure tijden. En dat is natuurlijk de prijs van de vloer. Echt marmer is prachtig, maar daar hangt ook zeker een prijskaartje aan. Hier is tegenwoordig een goede oplossing voor, deze oplossing zagen wij onlangs ook terug bij Visio Grande Laminaat. Dit is namelijk een vloer waar alle voordelen van laminaat aan verbonden zijn, maar met de uiterlijke kenmerken van een stenen of betonnen design vloer. En dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs! Zo heb je een voordelige en praktische vloer met de look die helemaal aansluit bij de laatste trends van vandaag de dag.

Kortom, wil je met je nieuwe vloer meedoen met de laatste trends, maar ook duurzaam bezig zijn? En wil je ook dat deze vloer ideaal is te combineren met een druk gezinsleven, én ook passend in het budget? Dan is er tegenwoordig ook daar een oplossing voor. Van graniet tot de beige variant, de vloeren van Visio Grande sluiten helemaal aan bij de interieurtrends van vandaag. Van de Scandinavische tot de Japandi look, overal kan de vloer vrijgemaakt worden voor deze innovatie!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners