2306
Quick Step
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 27-04-2017

Massief houten vloeren hadden altijd het voorrecht een grote variatie te hebben zonder terugkerende patronen. Deze variatie te bekomen is de laatste jaren een uitdaging geweest voor Quick-Step en heeft zijn hoogtepunt bereikt bij de lancering van het Elegance gamma.

Deze smalle plankjes met drie verschillende afmetingen en 18 verschillende kleurtinten per afmeting, hebben maar liefst 54 verschillende plankjes binnen één houtdecor. Terugkerende patronen zijn dus zo goed als uitgesloten. Het subtiel V-groefje tussen de plankjes maakt dit natuurlijk plankeneffect af.

Ambachtelijke selectie
Het succes van de Wengé, de Vintage eik natuur- en donkervernist en Merbau-decoren in het bredere Perspective gamma bracht Quick-Step ertoe deze in de smallere Elegance versie op de markt te brengen.

Deze zijn niet louter een smallere versie van hun bredere Perspective versies. Quick-Step bewijst hier opnieuw zijn streven naar precisie en oog voor detail door plank per plank op maat van smallere Elegance opnieuw te ontwikkelen, elk afzonderlijk met een boeiend karakter. Deze niet vanzelfsprekende procedure valt te vergelijken met de selectie van een gerenommeerde parketteur om smallere planken te maken.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide