2280
Solidfloor

Solidfloor, bekend als hét merk voor houten vloeren, introduceert nu een prachtige nieuwe laminaatcollectie: Global selected laminates by Solidfloor.

Global is een collectie bestaande uit 20 actuele laminaatvloeren die zijn afgestemd op de acht collecties van Solidfloor. Enerzijds bevat de collectie 10 tijdloze en sfeervolle houtdecoren. Daarnaast zijn er 10 zeer eigentijdse en moderne decoren; uni en met een fijne houtnerfstructuur.

Global biedt u vele voordelen. De Global laminaatcollectie is een perfecte aanvulling op het Solidfloor assortiment en daarmee zeer geschikt voor ruimtes in uw woning waar u niet voor een houten vloer kiest. Global heeft een zéér aantrekkelijke consumentenadviesprijs van slechts € 27,95 p/m². Dat is voordelig voor een kwalitatief hoogwaardig product. Daarbij is Global ook onderscheidend door zijn XXL maatvoering: de laminaatdelen zijn maar liefst 180 cm lang, 24 cm breed en 12,3 mm dik. De extra lange delen zorgen ervoor dat de vloer eenvoudig en snel te leggen is en geeft extra stabiliteit. Ook is een Global laminaatvloer zeer makkelijk in onderhoud.

Bij aankoop van een Global laminaatvloer ontvangt u standaard maar liefst 25 jaar garantie!

Uiteraard is er voor Global een mooie brochure beschikbaar die u volop inspireert bij de inrichting van uw huis. Behalve een inspiratievolle brochure zijn er voor alle vloeren ook decorkaarten en handmonsters beschikbaar. U kunt zo gemakkelijk thuis bepalen of dit de gewenste kleur is die past bij uw interieur.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners