1542
Quick Step
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 27-04-2017

Vandaag de dag grijpen we vaak terug naar vaste waarden. Naar Louis XV-stoelen bijvoorbeeld. Met hun tijdloze lijnen zijn ze van alle tijden. Ze leggen een link met het verleden, terwijl ze toch stevig in het heden geworteld blijven. We zijn gecharmeerd door de authentieke houten look, maar net zogoed door een uitvoering geverfd in een cottagekleur, of een zustermodel in kunststof, bedacht door een trendy designer. Voor de reeks Vogue- laminaatvloeren, het nieuwe topgamma van QuickoStep®, heeft het merk zich door deze brainwave laten inspireren. De schitterende, geleefde eikenvloeren zijn verkrijgbaar in zes karaktervolle dessins die worden opgesplitst in drie stijlen: authentiek, modern en trendy.

Wil je een vloer met de eigenzinnige elegantie en de weelderige nerven van geleefde eikenvloeren in de herenhuizen weleer? Dan is de revolutionaire Vogue-laminaatvloer van QuickoStep® precies wat je zoekt. Vogue is tot nu toe de hoogst gepositioneerde laminaatvloer van heel de QuickoStep® collectie. Het is een vloer met een uitstraling die niet van een echte eikenvloer te onderscheiden is.

Drie unieke kenmerken
QuickoStep® Vogue combineert de beste eigenschappen: een buitengewoon onderhoudsgemak met een uitermate realistisch ogend oppervlak dat niet van een karaktervolle, geleefde eikenvloer te onderscheiden is.

Het gevoel van een geleefde eikenvloer heeft de laminaatvloer te danken aan drie unieke eigenschappen: een afwisseling van matte en blinkende delen, de natuurgetrouwe voelbare nerven en de unieke afwerking van de randen.

Precies zoals echte geleefde eiken vloerplanken die werden gevernist, vertonen vier dessins van de QuickoStep® Vogue-reeks - eik rustiek natuur (UVG1391), eik rustiek cottage (UVG1392), eik rustiek grijs (UVG1393) en eik rustiek licht (UVG1390) - een opvallend verschil in glansgraad. De lagere delen glanzen, terwijl de hogere delen mat zijn, als gevolg van intens beloop. Dit contrast tussen mat en glanzend accentueert de weelderige nerfstructuur van eikenhout en geeft de planken extra levendigheid.

De aantrekkelijke nerven worden overigens niet alleen visueel benadrukt, je voelt ze ook. Alle zes de dessins van de QuickoStep® Vogue hebben een gepatenteerde oppervlaktestructuur die zich onderscheidt door een geleidelijke overgang tussen de hardere en de zachtere houtdelen, precies zoals bij echte eiken planken.

Ook hebben alle zes de dessins een unieke, door QuickoStep® gepatenteerde randafwerking. De randen van de vloerplanken zijn niet recht maar afgeschuind én ze hebben een onregelmatig patroon. Deze geleefde randafwerking zorgt voor een rustieke touch, en laat de houtnerven en de kleur van de voegen uitermate realistisch in het loopoppervlak overvloeien. Bovendien - en daarin is QuickoStep® uniek - worden de randen beschermd met dezelfde laminaat als het loopoppervlak. Dat maakt de voegen van de QuickoStep®-Vogue laminaatvloeren even slijt- en krasbestendig als het loopoppervlak.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide