1525
Vinyl kan tegen een stootje
Gepubliceerd: 02-09-2014 Laatste update: 27-04-2017

Ravottende kinderen of knoeipartijen vormen voor de duurzame, luxe vinylvloeren van Moduleo geen enkel probleem. Door de slijtvaste toplaag van de tegels en planken is de vloer beschermd en gaat jarenlang mee.

De luxe vinylvloeren van Moduleo combineren het beste van twee werelden: gebruiksgemak en design. Zo krijg je een eigentijdse vloer waar kinderen zorgeloos kunnen ravotten doordat de sterke en slijtvaste toplaag bestand is tegen rondvliegende blokken en slippende autootjes. Ook kan knoeien geen kwaad, want met een natte doek verwijder je de vlekken in een handomdraai Door de unieke samenstelling zijn de planken en tegels waterafstotend, olie- en vetwerend. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken en uiteraard erg hygiënisch voor wie huisdieren heeft.

Tegelijk is een Moduleo vloer warm, zacht en geluiddempend en te combineren met vloerverwarming. Er is een enorm aanbod in dessins en structuren van planken met nerven in de houtstructuur tot koele tegels met groeven. Via een innovatief proces met een structuurwals krijgen de budgetvriendelijke vloeren een uniek reliëf en natuurlijke look en feel.

Groot voordeel van de luxe vinylvloeren van Moduleo is het gebruiksgemak. De vloer is eenvoudig te leggen en bij renovatie kan de nieuwe vloer zo over de oude vloer worden gelegd.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide