16994
Veelzijdig vinyl; hipper dan ooit!
Gepubliceerd: 08-05-2018

Itec lanceert ultrasterk commercieel vinyl op rol in nieuwe dessins en trendy kleuren. Met een revolutionaire toplaag: strakker en sterker dan ooit. De collectie Concept Ultimate van Itec laat zien hoe veelzijdig vinyl vandaag kan zijn. De commerciële decoratieve vloeren van IVC spelen heel wat troeven uit: extrasterk en slijtvast, antibacterieel én een blikvanger van formaat dankzij de range aan dessins en trendy kleuren. Bovendien wordt Itec volledig bedacht, ontworpen én geproduceerd in België. Kortom: een garantie voor topkwaliteit! 

 

veelzijdig-vinyl-hipper-dan-ooit-02.png

inspiratiebrochures1.png

CONCEPT ULTIMATE: HET BESTE VAN TWEE WERELDEN
De robuuste kwaliteit van commerciële vloeren en de moderne uitstraling van particuliere vloerbekleding. Concept Ultimate leent zich bij uitstek om de juiste sfeer te creëren in scholen, kinderdagverblijven, studentenvoorzieningen, woonzorgcentra maar evengoed handel, horeca of kantoren.

veelzijdig-vinyl-hipper-dan-ooit-03.png

De nieuwe dessins – Elias, Harlem en Pinnacles – trekken decoratief alle registers open: van een realistische houtlook in naturelle tinten tot een trendy weefpatroon in aardse kleuren of zelfs vrolijke, expressieve schakeringen.

ULTRASTERKE MAAR ZACHTE TOPLAAG
De compacte massieve opbouw en de ultrastevige maar zachte toplaag (0,70 mm, met een PU-kern) maken de vinylvloeren geschikt voor intensief gebruik en druk bewandelde zones – zonder een restindruk na te laten. De revolutionaire T-präge tekent voor een stijlvolle matte look en verbetert de slipresistentie, de vlekkenweerstand en het onderhoudsgemak. Bovendien voelen de vloeren comfortabel aan – warm, zachtjes verend – en zijn ze extra hygiënisch door de antibacteriële behandeling.

veelzijdig-vinyl-hipper-dan-ooit-06.png

SNELLE EN WATERDICHTE PLAATSING
Dankzij een koudlastechniek worden de vinylbanen van 2 én 4 meter – uniek! – in sneltempo geplaatst. Naadloos, onderhoudsvriendelijk en bovendien economisch.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide