1925
Kunststof vloer
Gepubliceerd: 12-05-2017
Tarkett, de internationale marktleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloeren en sportveldbekleding, heeft bekendgemaakt dat de iD Mixonomi-collectie de felbegeerde 'Red Dot Award: Productdesign 2017' heeft gewonnen. De Red Dot Award – een van de grootste designwedstrijden ter wereld – is al meer dan zestig jaar de internationale bevestiging van uitzonderlijke designkwaliteit. Voor deze bijzondere onderscheiding is Tarkett verkozen uit deelnemers uit 54 landen en ongeveer 5.500 producten en innovaties. 
 
Eindeloze combinaties
“De Red Dot-winnaars volgen de juiste designstrategie. Deze door de kritische Red Dot-jury toegekende prijs is een bevestiging van hoge designkwaliteit en wijst op een succesvol designbeleid,” zegt Professor Dr. Peter Zec, grondlegger en CEO van de Red Dot Award. iD Mixonomi, een ambitieuze Luxe Vinyltegel collectie (LVT), is onderdeel van het succesvolle ‘Floor is the new Playground’-concept. De gewaagde collectie geeft architecten en ontwerpers ongekende kansen om creatief te spelen met LVT. Niet alleen kunnen zij met iD Mixonomi plezier ondervinden in het creëren van expressieve vloerontwerpen, ze kunnen bovendien op gemakkelijke wijze gepersonaliseerde en unieke bevloering realiseren. Met drieëndertig kleuren, zorgvuldig samengesteld door internationaal kleurexpert Peclers, en tien vinylvormen die naadloos op elkaar aansluiten, wordt de verbeelding gestimuleerd en de creativiteit uitgedaagd.
 
Marktleider in design
“Erkenning door een gerespecteerde organisatie als Red Dot is voor ons de bevestiging dat Tarkett internationaal wordt gezien als marktleider als het gaat om design,” zegt Florian Bougault, Art Director, Tarkett Stores & Shops, Hospitality & Leisure (SSHL). “Met elke nieuwe collectie die we introduceren, proberen we de grenzen van design te doorbreken. iD Mixonomi is een ambitieuze collectie met een designesthetiek die erin slaagt creatief en speels te zijn. De Red Dot Award voor Productontwerp is een van de meest gerenommeerde evaluatieprocessen voor dergelijke innovatie. We zijn erg trots dat we erkend worden voor deze gedurfde collectie.” iD Mixonomi is vanaf het najaar 2017 beschikbaar in Nederland.
 
Design District
iD Mixonomi wordt samen met het nieuwe Desso-product Stitch voor het eerst getoond tijdens Design District in Rotterdam. Met Stitch biedt tapijtspecialist Desso architecten en interieurontwerpers de kans om het tapijt middels kleine nuances te personaliseren. Het tapijt bestaat uit een gedetailleerde structuur met een subtiel geweven streeppatroon, geïnspireerd door het uiterlijk van handgeweven textiel. Stitch is uitermate geschikt voor het aanbrengen van verschillende zones, doordat er met accentkleuren gespeeld kan worden. Stitch is verkrijgbaar in vier basiskleuren grijs en drie standaard accentkleuren.
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide