949
Kinderen over de vloer? Kies één van deze opties!
Gepubliceerd: 08-08-2022

Waar wij op de redactie natuurlijk helemaal enthousiast worden van de laatste trends op het gebied van wonen en dus ook van vloeren, zijn er velen die ook nog met andere zaken dan de laatste trends rekening moeten houden.

Het is natuurlijk leuk om voor een stoffen bank, hoogglans keuken of smetteloze badkamer te gaan. Maar wanneer jij een gezin inclusief kinderen en huisdieren hebt, zul je toch ook echt op de praktische kant moeten letten. Nu zijn wij bij wonenonline.nl natuurlijk niet te beroerd om hier speciaal voor jullie óók rekening mee te houden. Daarom zetten wij alle praktische én trendy vloeren op een rij, iedereen blij.

Goed gevloerd

Waar het gaat om vloeren zijn er tegenwoordig vele verschillende materialen, opties en varianten. Hierdoor kan het ook bijna té lastig worden om een mooie en praktische vloer uit te zoeken. Waar het gaat om de algemene ruimtes in een woning raden wij tegenwoordig vooral een PVC vloer aan. Door zijn praktische eigenschappen én veelzijdige look is de PVC vloer eigenlijk voor iedere stijl qua interieur geschikt. Daarnaast is de PVC vloer ook in verschillende prijsklassen te koop, van vrij goedkoop tot meer prijzig. Allemaal met hun eigen voor- en nadelen. Door voor PVC te gaan en niet voor een houten (heel gevoelig en poreus!) vloer of stenen tegels (zeer hard bij vallen!) weet je zeker dat je jaren plezier hebt van een stijlvolle vloer.

inspiratiebrochures1.png

PVC doet mee

Naast dat er namelijk vloeren van PVC zijn die een ‘parket look’ hebben, zij er tegenwoordig ook PVC tegels. Deze hebben de look van tegels, maar de praktische voordelen van PVC. Echte natuursteen kan namelijk ook nogal poreus zijn, iets wat je niet wilt met lekkende drinkbekers en kliederende kleintjes.

Naast PVC zien wij ook tapijt weer aan terrein winnen, iets wat wij heel goed begrijpen. Tapijt is namelijk heerlijk in ruimtes zoals slaapkamers. De kans dat hier geknoeid wordt is natuurlijk klein, en het is heerlijk warm aan de voeten. Dit scheelt toch weer een paar graden verwarming!

Kortom, wanneer jij vaak veel voetjes op de vloer hebt is het aan te raden het mooie met het praktische te combineren. Een vloer in de vorm van PVC is dan een erg goede keuze, combineer dit met warm tapijt op de bovenverdieping en jij bent voor de komende (kinder)jaren voorzien!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide