2074
Forbo Flotex Inspired by Van Gogh
Gepubliceerd: 03-02-2016 Laatste update: 27-04-2017

Forbo Flooring heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht genaamd Flotex Inspired by Van Gogh. De vloerproducent zocht daartoe de samenwerking met het Van Gogh Museum en het Krü¶ller Muller. In totaal ontwierp Forbos designstudio zes Van Gogh vloeren waarbij ze details gebruikte van schilderijen als de Amandelbloesem, de Postbode en het Café bij nacht. De printtechniek die Forbo heeft uitgevonden, is zo fijn dat zelfs de kwaststreken van de schilder goed te zien zijn. Met de nieuwe collectie ondersteunt Forbo tevens de twee musea die een deel van de verkoopopbrengst krijgen. Overigens kunt u als klant ook een ander kunstwerk of een ontwerp naar keuze aanleveren voor uw Flotex vloer.


Flotex Vision is een ijzersterke, high-tech vloerbedekking die oogt als tapijt en warm en comfortabel aanvoelt, maar zonder de (onhygiënische) nadelen van een zachte vloer. Zoals een honingbij pollen verzamelt met haar harige pootjes, vangt Flotex met haar 80 miljoen vezels per vierkante meter fijnstof, huisstofmijt en allergenen die vervolgens eenvoudig opgezogen kunnen worden. Schadelijke bacteriën als MRSA, E.coli en voetschimmels worden aangepakt met het antimicrobiële middel Sanitized. Deze tweeklapper leverde Flotex het Seal of Approval op van de British Allergy Foundation. Bovendien kent de veerkrachtige, duurzame vloer (67 procent gerecycled materiaal) superieure antislip eigenschappen en akoestische kwaliteiten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide