2720
Keramisch parket
Gepubliceerd: 28-11-2016 Laatste update: 23-03-2018

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in je woonkamer of keuken? Denk dan eens aan keramisch parket! Keramisch parket, ook wel keramisch hout of houtlook tegels genoemd wordt de laatste jaren steeds populairder en dat is niet voor niets want Keramisch parket heeft alle voordelen van een tegelvloer maar toch de warme uitstraling van een houten parketvloer.

 

Keramisch parket is een zeer duuzame vloer. De vloer gaat erg lang mee omdat keramisch parket een grote weerstand bied tegen slijtage. Waar sommige vloersoorten verkleuren als ze lang blootgesteld worden aan zonlicht behoud keramisch parket zijn originele kleur.

Keramisch parket is niet alleen heel geschikt voor in de keuken of woonkamer maar door zijn lage poreusheid ook zeer geschikt voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Zoals al gezegd heeft keramisch parket heeft dezelfde warme uitstraling als een houten parketvloer. Dit komt zelfs zo goed overeen dat sommige mensen het verschil niet zien. Daarnaast heeft Keramisch parket nog een paar andere voordelen ten opzichte van een houten parketvloer. Zoals bijvoorbeeld minder onderhoud. Het lakken of schuren van de vloer is helemaal niet nodig. Ook kan de vloer heel goed worden gecombineerd met vloerverwarming. Een keramische vloer is ook zeer gemakkelijk te reinigen.

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is op het gebied van houtlook tegels neem dan eens een kijkje naar het keramisch parket bij Megadumptiel. Zij bieden van diverse merken de mooiste keramische tegels voor een betaalbare prijs.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide