2679
Ice Cream Industrial
Gepubliceerd: 17-08-2017

Atrafloor brengt de ruwe luxe look over naar pastel plaatsen en ze noemen het Ice Cream Industrial. Met een introductie van Bonbon, Munt, Vanille en Steenkool - de zachte en stijlvolle baksteenontwerpen binnen de Ice Cream Industrial-collectie van Atrafloor, met een bleek, verfrissend kleurenpalet, geïnspireerd door kleuren en smaken van roomijs. 

Deze collectie haalt inspiratie uit de nog steeds populaire Aardbei-, Munt- en Vanilletinten plus een wenk naar het fenomeen dat Instagram overdondert, Zwart IJs - geproduceerd door het mengen van steenkool in het melkdessert. 

Wat is Uw Favoriete Tint?
Het ontwerpteam bij Atrafloor kan deze ontwerpen voor u op maat maken om baksteen vloermateriaal te maken in elke denkbare kleur, ervoor zorgend dat uw vloer op aanlokkelijke manier overeenkomt met uw eigen persoonlijke smaak.

inspiratiebrochures1.png

Vanille---Lifestyle.jpg

Mint---Lifestyle.jpg

Coal---Lifestyle.jpg

Bonbon---Lifestyle.jpg

Vanille---Shoes.jpg

Strawberry-Ice-Cream.jpg

Mint-Ice-Cream.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide