1532
DRT Gietvloeren

De gietvloeren kunnen in de diverse ruimten worden toegepast. Voorbeelden zijn woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer maar ook voor de professionele markt , denk hierbij aan winkels, kantoren en showrooms.

Urban Velvet
De paradox: zacht als fluweel en tegelijk strak en modern, kleurrijk en verrassend. De Urban Velvet + is de rolls royce onder de gietvloeren. Een polyurethaan gietvloer met een juiste verhouding van flexibiliteit en krasvastheid en met als bijzondere eigenschap dat de gietvloer niet verkleurt door invloed van UV straling. Het flexibele karakter zorgt ervoor dat scherpe voorwerpen of krasveroorzakende substanties minder grip hebben om een kras te maken. De vloer kan zelfs na een aantal jaar op redelijk eenvoudige wijze worden voorzien van een nieuwe kleur. Urban velvet kan zowel in uni- als mengkleuren worden gerealiseerd.

Living Concrete
Een naadloze vloer met een natuurlijke basis van cement. De Living Concrete vloer is een gietvloer die veel optische verwantschap heeft met een gepolijste betonvloer. Het is een gietvloer met een basis van cement die wordt gepolijst in meerdere gangen en vervolgens met een olie bewerkt wordt. De vloer heeft een stoer en uniek uiterlijk waarbij de kleurnuance en structuur tijdens het proces worden bepaald. Door de natuurlijke basis ontstaan lichte kleurnuances.

Stone Island
Bij dit type gietvloer speelt zand de hoofdrol, het bepaalt de structuur en de kleur. Niet overheersend maar op een subtiele manier. Een vloer op basis van fijn zand is verkrijgbaar in een groot scala van natuurlijke kleuren. De natuurlijke samenstelling in combinatie met de ambachtelijke manier van applicatie geeft de vloer extra cachet. Door het licht gemêleerde zand is de vloer minder krasgevoelig en zeer onderhoudsvriendelijk. Door meerdere afwerkingen met transparante coatings en lakken, is de vloer dicht van structuur, waardoor hij gemakkelijk te reinigen is.

Special Items
De collectie Special Items kent geen grenzen. Iedere persoonlijke wens kan worden gerealiseerd, onderscheidend en uniek. Zo kan er bijvoorbeeld een fotoprint, schildering of iets anders persoonlijks worden verwerkt in de vloer. De Special Items vloeren van DRT Vloeren worden op maat gemaakt.

Al deze gietvloeren zijn verkrijgbaar volgens het uitgebreide standaard kleurenpallet van DRT Vloeren.

DRT geeft 3 jaar garantie op gelegde vloeren, uitlopend tot 10 jaar garantie op UV stabiliteit!Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners