1559
DRT Gietvloeren
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 27-04-2017

25 jaar geleden introduceerde het Nederlandse bedrijf DRT Vloeren de kunststof gietvloer in Nederland. Vorig jaar opende DRT, met de hoofdzetel in het Brabantse Oss, voor consument en architect haar eerste showroom in s Hertogenbosch en in begin juni van 2009 heeft de eerste Belgische showroom in Antwerpen haar deuren geopend.

De gietvloer is momenteel actueler dan ooit. Een kwalitatief zeer hoogwaardige vloer die zich kenmerkt door een strak maar tegelijk warm karakter. Verder zorgen unieke kenmerken zoals een natuurlijke look, slijtvast/krasbestendigheid, vloeistofdichtheid, en anti-allergische eigenschappen, dat consumenten en architecten kiezen voor deze naadloze vloer met een zeer lange levensduur. De sobere, strakke look van een gietvloer sluit naadloos aan op de huidige woontrend. Het materiaal laat zich perfect combineren met andere moderne design meubelen maar ook combinaties met natuurlijke, ecologische materialen zoals hout en wol vormen een mooi geheel.

Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen die ter plekke worden gemengd en aangebracht. Daardoor heeft iedere vloer zijn eigen karakteristieke karakter en ziet iedere vloer er anders uit.

Een gietvloer voelt prettig aan, ook op blote voeten. Door de relatief geringe dikte van de vloer, variërend van 2-5 mm is deze vloer geschikt als renovatievloer aangezien hij over praktisch elke bestaande ondervloer kan worden gelegd. Er hoeft dus niet gesloopt te worden. combinatie met vloerverwarming kan worden gelegd.

Doordat een DRT gietvloer een gesloten toplaag heeft, is de vloer bijzonder onderhoudsarm. Over het algemeen is stofzuigen (met een zachte borstel) en eenmaal per week reinigen met water en een neutraal reinigingsmiddel voldoende. De gietvloer is niet gevoelig voor vlekken, etensresten, vloeistoffen als thee, koffie en wijn en vetten zijn daardoor zeer gemakkelijk af te nemenWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide