3469
Gietvloer
Gepubliceerd: 25-10-2012 Laatste update: 27-04-2017

Donkere gietvloeren worden in de praktijk niet zo vaak toegepast. Maar als de architectuur van de ruimte het toelaat, ontstaat er een heel bijzonder sfeer. In een modern interieur dat zich kenmerkt door hoge ramen met veel lichtinval komt de donkere gietvloer Urban Velvet Plus goed tot zijn recht. De Urban Velvet Plus is de meest flexibele en uv-stabiele gietvloer van DRT.

Technisch Eigenschappen
Urban Velvet Plus is zacht als fluweel en tegelijk strak en modern. Een polyurethaan gietvloer met een juiste verhouding van flexibiliteit en krasvastheid en met als bijzondere eigenschap dat de gietvloer niet verkleurt door invloed van UV straling. Het flexibele karakter zorgt ervoor dat scherpe voorwerpen of krasveroorzakende substanties minder grip hebben om een kras te maken.

Urban Velvet Plus kan zowel in uni- als mengkleuren worden gerealiseerd. Naast deze bijzondere zwarte uitvoering biedt DRT deze gietvloer aan in een uitgebreid kleurenpalet, vrijwel ieder tint is te maken, van naturel grijs tot aan een vrolijke, felle kleur. Verder beschikt deze gietvloer over goede eigenschappen zoals slijtvast / krasbestendigheid, vloeistofdichtheid, hij is anti-allergisch en heeft een zeer lange levensduur.

Ook voor renovatie is een gietvloer een interessant alternatief op de vloer. Een gietvloer kan direct over een tegelvloer worden geplaatst zonder sloopwerkzaamheden en extra kosten. Door de dikte van 3 mm vormt dit geen enkel probleem in een bestaand interieur.



Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide