1518
Gietvloeren
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 21-11-2017

Bij de renovatie van een woning komen de wanden en vloeren al gauw aan de orde. Nieuw stucwerk, behang of schilderwerk in combinatie met een nieuwe vloer leidt tot een volledige transformatie van het interieur. De renovatie van een vloer gaat vaak gepaard gaat met heftig sloopwerk.

Wanneer wordt gekozen voor een DRT gietvloer hoeft er over het algemeen niet gesloopt te worden doordat de laagdikte van een gietvloer gering (3-6 mm) is. Hierdoor is er bijna geen hoogteverlies, en dit betekent dat deuren of keukenplinten niet ingekort hoeven te worden. Een belangrijk voordeel als er vloerverwarming in de bestaande vloer aanwezig is, deze gewoon kan blijven functioneren.

Een gietvloer van DRT kan zelfs over een bestaande tegelvloer worden gelegd.

Een gietvloer kan met allerlei stijlen worden gecombineerd. Van modern tot landelijk of zelfs klassiek. Door een strakke vloer te combineren met warme elementen bijvoorbeeld een hoogpolig kleed, (oude) houten meubels of met rijke gekleurde gestoffeerde kussens of een royale loungebank, ontstaat een ongedwongen woonstijl die past in het woonbeeld van nu.

DRT heeft eigen stylisten en architecten in dienst die interieur- en kleuradvies geven. DRT geeft 3 jaar garantie op gelegde vloeren, uitlopend tot 10 jaar garantie op UV stabiliteit!Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide