1986
Gietvloeren
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 02-06-2022

Motion is een innovatieve organisatie die zich profileert door het leveren van gietvloeren op maat. Dit maatwerk met een constante hoge kwaliteit, resulteert in een perfecte prijs kwaliteit verhouding waarmee Motion zich distantieert van andere aanbieders in de markt. Motion blijft zich onderscheiden door middel van het doorvoeren en gebruiken van de nieuwste ontwikkelingen. Deze doelstelling resulteert in de nieuwe gietvloer Mono Solid Strong Colour System.

Motion heeft met de MONO Solid Strong Colour System vloer het kleurvaste kwaliteitsproduct in huis. De vloer bestaat uit 5/6 lagen, deze lagen zorgen ervoor dat de vloer niet loslaat en scheuroverbruggend is. Bij dit nieuwe product is er een extra laag aan toegevoegd die zorgt die kleurvast is. Doordat deze laag op een bepaalde manier wordt aangebracht en gemaakt is deze voorlopig alleen in MONO kleur verkrijgbaar. Deze eenkleurige vorm is verkrijgbaar in alle kleuren. Doordat de vloer op een bepaalde manier wordt gelegd ontstaat er een licht reliëf in de vloer.

De gietvloer is volledig geïntegreerd in woningen en kantoren. Omdat de vloer naadloos, sterk, strak en in alle kleuren te verkrijgen is kan het toegepast worden in elk interieur.

Door de kleurgarantie van de nieuwe vloer is de vloer nog aantrekkelijker voor in woningen en kantoren. Door een grote lichtinval die vaak te zien is bij ramen in woningen en kantoren blijft de kleur mooi en vol. Er wordt dan 100% kleurgarantie gegeven op de vloer.

Motion levert u een vloer op maat van hoogwaardige kwaliteit. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Motion 020 3420400 of bezoek de website www.motionvloer.nl Tevens kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom waar ons team voor u klaar staat.

Lees ook Worden gietvloeren eindelijk betaalbaar?Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide