5273
Vloeren met een verhaal

Keramiekspecialist Mosa verrast met innovatieve collecties ‘Solids’ en ‘Scenes’ Met de nieuwe collecties Solids en Scenes laat tegelproducent Mosa zijn talent voor design zien. Bij Solids in het groot, met robuuste formaten die een verhaal vertellen over de voegen heen. Bij Scenes in het klein, met een elegante uitstraling en een nostalgische knipoog. Daarbij verliest de keramiekspecialist nooit zijn ambitie uit het oog: inspirerende collecties aanreiken voor authentieke keramische vloeren en wanden, tijdloos en met een eigentijdse twist.

 

Mosa Solids, verhaal over de voegen heen Met Mosa Solids teken je voor een intrigerend vloerbeeld. De afzonderlijke tegels hebben een unieke textuur, maar zijn in kleur en formaat zo goed op elkaar afgestemd dat ze de schijn wekken uit één stuk te bestaan. Het patroon negeert de voegen en vloeit als het ware over de tegels, waardoor Solids een vernieuwend vloerbeeld creëert. De natuurlijke overloop van kleur en textuur doet de tegels ook groter lijken – handig in kleine ruimtes. Solids geeft je interieur een zekere dynamiek, waarbij je kan spelen met verschillende formaten en je je eigen patroon kan creëren. Het oppervlak blijft mooi egaal, of je nu voor een zachte of robuuste look kiest.

In totaal telt Solids 12 kleuren, waarbij elke tegel bestaat uit een midden- en donkere kleurtoon of een midden- en lichte kleurtoon. De natuurlijke kleuren en subtiele gradaties geven instant warmte en diepte aan je vloer of wand. Achter deze nieuwe collectie schuilt dan ook een ingenieus productieproces, waarbij een combinatie van granulaat, fijne en grove vlokken wordt samengeperst en bij hoge temperaturen gesinterd (vormgegeven door verhitting).

Het resultaat is een unieke en authentieke tegel, 100% natuurlijk, sterk en slijtvast. Afhankelijk van de toepassing, kan je kiezen tussen een vlak oppervlak of een microreliëf. Het verschil kan je nauwelijks met het oog zien, maar dat neemt niet weg dat het microreliëf uitstekende eigenschappen kan uitspelen (antislip, gemakkelijk in onderhoud). Zo lenen de tegels zich ook perfect voor je badkamer.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners