Ooit gingen mensen op bezoek als ze elkaar wilden spreken. Of ze stuurden een brief. Nog maar moeilijk voor te stellen in een tijd waarin alles draait om snelle communicatie. Tegenwoordig zijn we overal en altijd voor iedereen bereikbaar. De wereld is niet alleen kleiner geworden, ook de grenzen tussen zakelijk en privé vervagen. Daarom is het extra belangrijk om thuis te kunnen relaxen in de luxe en het comfort van deze tijd, in een sfeer waarin je je goed voelt bij alle drukke bezigheden van de dag. Dat kan met de zijdezachte luxe van Parade Palesse, het nieuwste tapijt van Parade.

Parade Palesse is een innovatief tapijt, een gesneden pool kwaliteit, verkregen door gesponnen garens. Die geven dit uni tapijt een rijke uitstraling en een extreem hoge aaibaarheidsfactor. Zeventien luxe en trendy tinten vormen samen een uniek kleurenpalet, dat vele mogelijkheden biedt: van fonkelend robijn tot sprankelend champagne, en van vorstelijk koningsblauw tot lenteachtig linde.

Parade Palesse is een superzachte en chique basis voor zowel het klassieke als het moderne interieur. Deze comfortabele tapijtkwaliteit is geschikt voor woonkamer, slaapvertrek, trap en woon- en werkruimten. De zeventien verrassende kleuren zijn leverbaar op 400 cm en 500 cm, wat Parade Palesse nog eens extra breed toepasbaar maakt.

 

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Xooon interieurs
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Superkeukens
Keukenvision
Mijn Bad
Kalfire houthaarden
Kalfire gashaarden
Dik Geurts
Dru gashaarden
Nibo Stone
Design trapleuning
Vivara leven in de tuin

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Wij gaan netjes met uw gegevens om. Dit kunt nalezen in onze privacy verklaring. Door op aanvragen te klikken gaat u akkoord dat wij uw gegevens verwerken om uw aanvraag af te kunnen handelen. Hierna worden uw gegevens door ons weer verwijderd.

 

 

Ook leuk om te lezen