Ziet u haar? Het stralend middelpunt van het feest, het natuurlijke middelpunt van het gezelschap? Dat is Contessa. Contessa is een klasse apart. Contessa vraagt om paleizen, om marmer en kristal, om champagne en rode lopers... De schoonheid van Contessa is crèmezacht en weelderig; chique, klassiek en zelfs een tikje theatraal. Waar Contessa gaat, komt glamour en glans in het leven!

Contessa is een nieuw, trendsettend en innovatief tapijt van Parade. Niet zonder reden is Contessa opgenomen in onze hoogwaardige selectie: Puur Parade. Contessa staat voor pure klasse en pure luxe. Dicht getuft en met een volle en rijke pool heeft Contessa een opvallend levendige vleug. Met de vleug mee is Contessa zacht glanzend als parelmoer; tegen de vleug in toont Contessa een warme diepere tint. Zo geeft Contessa de mogelijkheid om -spelend met lichtinval en legrichting- een accent te zetten in ieder interieur.

Met 21 gedistingeerde kleuren verkeert u met Contessa in goed gezelschap. Het palet loopt van een gevoelig Marmer over warme tinten als Riesling en Parel naar stevige accenten als Robijn en Purper. In alle tinten en kleurslagen heeft Contessa de zilveren zijdeglans die zo kenmerkend is voor haar klasse!Ook leuk om te lezen