Parade komt met drie nieuwe topkwaliteiten: Chanelle, Studio en Trento. Sleutelwoorden zijn eigentijds, luxe, gemak en natuurlijke tinten. Met deze drie nieuwe Paradepaardjes speelt fabrikant Enia Carpets in op de groeiende consumentenbehoefte aan tapijten met een natuurlijke uitstraling, met een ondeugende knipoog.

Parade Chanelle, informeel en chic
De volle pool van Parade Chanelle is een speelse combinatie van fijne en volumineuze garens. Dat zorgt voor een informeel en chic effect. Bovendien zorgt het brede kleurpalet van 16 tinten ervoor dat deze hoogpool past in elk interieur, van modern tot klassiek. Naast natuurlijke kleuren als Muskaat, Havanna en Cashew omvat het kleurpalet ook spannende kleuren als Kiwi, Goud en Robijn. Daardoor kan Chanelle zowel ingehouden als uitgesproken worden ingezet. Parade Chanelle is op 400 cm breedte beschikbaar.

Parade Studio, natuur in elk interieur
Parade Studio onderging een radicale makeover. Het bekende sisallook tapijt combineert nu nieuwe natuurlijke kleuren met het ruimtelijke effect van de belijning in de pool. De kleuren van Studio nieuwe stijl omvatten tal van natuurlijke tinten. Lichte kleuren als Amandel en Ivoor vormen een prettig contrast met donkere aardtinten als Cognac en Aubergine. Bijzondere accenten, zoals Robijn en Olijf, zorgen voor een harmonieus evenwicht. Parade Studio is dan ook een geraffineerd eigentijds ontwerp dat goed aansluit bij moderne trends, maar zich ook thuis voelt in klassieke toepassingen. Parade Studio is op 400 en 500 cm breedte beschikbaar.

Parade Trento, soepel en gemakkelijk
Parade Trento lijkt gemaakt voor soepel gemak, want het tapijt voelt huiselijk, warm en vertrouwd aan. Maar Trento is ook geraffineerd en stijlvol. Het licht gemêleerde kleurpalet, met 16 nieuwe tinten, is trendy, modieus en helemaal bij de tijd. Met een brede waaier van natuurlijke tinten als Ecru en Amandel en warme aardetinten als Gember en Cayenne. De combinatie met bijzondere tinten als Granaat en Lavendel maken Parade Trento uitgesproken en overal toepasbaar. Parade Trento is op 400 en 500 cm breedte beschikbaar.

Parade Chanelle, Studio en Trento zijn verkrijgbaar bij de betere woninginrichter.



Ook leuk om te lezen