1121
Jab Anstoetz tapijt

JAB ntroduceert hoogpolige tapijten mét strepen voor een zacht rijkelijk gevoel onder je voeten

Niets heerlijker dan blootsvoets op tapijt wandelen. Met de nieuwe collectie van hoogpolige tapijten geeft JAB Teppiche Anstoetz, een dochter van het bekende kwaliteitsmerk van interieurstoffen, dit luxueus gevoel nog een extraatje. Voortaan bestaan de kamerbrede langharige tapijten immers ook mét strepen. Getuige nieuwkomer Moda Stripes.

Met Moda Stripes doorbreekt JAB Anstoetz een lange traditie. Tot nog toe waren de kamerbrede hoogpolige tapijten enkele in effen varianten te verkrijgen. Maar daar komt nu dus verandering in met brede streeppatronen (30 of 50 cm) in twee combinerende kleuren.

Moda Stripes omvat vijf langharige modellen met verschillende poolhoogte, kleur en draaddikte. Stuk voor stuk zijn de designtapijten een lust voor het oog. Bovendien zien ze er niet alleen goed uit, ze zorgen ook voor een luxueus en zacht aanvoelen. Kortom, onweerstaanbaar om blootsvoets op te wandelen. Riva, Sita, Pira, Vela en Bora - beschikbaar op een breedte van 5 meter in plaats van de gebruikelijke 4 - zijn afgewerkt met een boord in alcantara en een textielrug.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners