1220
Heuga tapijt

Met de introductie van SmartSteps biedt Heuga als eerste een combinatie van harde en zachte trendy tegels voor elke woning. Met deze nieuwe lijn eigentijdse modulaire tapijttegels van Heuga is het leggen van een eigen ontwerp nog eenvoudiger. Heuga heeft voor elke ruimte de ideale oplossing. Of het nu gaat om woonkamer, keuken of studeerkamer: met de modulaire tapijttegels creëert iedere consument zijn of haar eigen, unieke leefomgeving.

De aantrekkelijke en aansprekende kleuren maken deel uit van een onlangs voltooid re-designprogramma waarbij Heuga zich volledig op de consument concentreert. De nieuwe collectie biedt klanten oneindig veel designmogelijkheden. Met de tapijttegels van Heuga krijgt elke kamer een eigen design en look & feel. Daarbij is Heuga de enige die met SmartSteps de combinatie van harde en zachte tegels mogelijk maakt.

De harde tegels van SmartSteps zijn ideaal voor de keuken, woon- en studeerkamer. Niet alleen zeer stijlvol en praktisch, maar de consument kan door de modulaire eigenschappen van de tegels elk mogelijk ontwerp, elke uitstraling en elk design creëren. Met laminaat, vinyl of houten vloeren komen er vaak lijm of andere legmechanismen aan te pas. Maar met SmartSteps is het leggen van een vloer een fluitje van een cent. Daarnaast zijn de tegels heel makkelijk te (ver)leggen en de antislipstrips op de achterkant zorgen ervoor dat de tegels niet verschuiven en op hun plaats blijven liggen.

Met de combinatie van verschillende natuurlijke kleuren, structuren en legrichtingen krijgt elke ruimte haar eigen karakter, uitstraling en design. De tegels zijn makkelijk te onderhouden en voorzien van een bepaalde toplaag waardoor vuil zich niet aan de oppervlakte hecht.

Over Heuga Home Flooring:
Heuga Home Flooring is een zelfstandig onderdeel van Interface Europe. Heuga Home Flooring richt zich volledig op de particuliere woonmarkt. Voor meer informatie over de producten van en mogelijkheden met Heugas modulaire vloeroplossingen kunt u bellen met 00800 - 4384 22 66 (gratis nummer).GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners