Via de website www.heuga.nl is het nu wel heel makkelijk om je eigen vloer te ontwerpen. Heugas Design Assistent biedt praktische en inspirerende tips bij het samenstellen en ontwerpen van een eigen vloer. Met de modulaire vloeroplossingen van Heuga zijn de designmogelijkheden oneindig. Iedereen kan zijn of haar eigen creativiteit, smaak en stijl hierin kwijt.

Niet alleen de kleur, maar ook texturen, randen en verschillende patronen zijn online te bekijken. Van klassiek tot modern en van hightech tot handgemaakt: de Design Assistent laat zien dat iedereen uitermate eenvoudig zijn of haar eigen vloer kan ontwerpen.

Kleuren en patronen
Kleuren spelen in elke woon-, slaap- of studeerkamer een heel belangrijke rol. Een kleur - of de verandering daarvan - duidt op een verandering van karakter, maat of stemming. Met de modulaire vloeren van Heuga is er ruime kleurkeuze en daarmee een eigen ontwerp, vorm en inhoud te creëren. Zo maken bijvoorbeeld verticale strepen een ruimte langer, terwijl horizontale strepen een kamer breder doen lijken. Donkere kleuren maken een ruimte kleiner, lichte kleuren juist weer groter.

Een vloer zonder patroon kan er natuurlijk fantastisch uitzien, maar patronen kunnen een vloer wel meer tot leven brengen. Met Heuga zijn allerlei verschillende patronen te bedenken. Wil je bijvoorbeeld een bankstel beter laten uitkomen? Of je geeft bijvoorbeeld een tafel een extra touch door er een lijst van vloertegels omheen te leggen. Maar je kunt ook de vorm van een kamer benadrukken door het creëren van een rand die de muurlijnen volgt. Wat je keuze ook is, met Heuga heb je elk patroon in handen.
Ook leuk om te lezen