1530
Tapijt
Gepubliceerd: 01-10-2012 Laatste update: 03-05-2022

Op dit moment zijn eigenschappen als natuurlijk, ecologisch en duurzaam belangrijke aandachtspunten bij de aanschaf van een product. Deze argumenten spelen ook mee bij de aanschaf van vloerbedekking. Tapijt is dan een voor de hand liggende keuze.

Met tapijt kan een natuurlijke vloer worden gerealiseerd. Sapphire is een tweekleurig frisé tapijt met een speels karakter. Uitgevoerd in de kleur cedergroen lijkt het net of tuin en woonkamer in elkaar overlopen. Het tapijt voelt comfortabel en koel aan blote voeten, alsof je over een vers gemaaid grasveld loopt. Het groene gras laat zich perfect combineren met organische vormen en natuurlijke materialen. Zo ontstaat er een prettige atmosfeer.

De structuur van de Sapphire geeft het tapijt een stoere uitstraling, terwijl de volumineuze opbouw tegelijkertijd zorgt voor een zachte touch. Naast de tint cedergroen is de Sapphire nog verkrijgbaar in vele andere tinten die het natuurlijke gevoel versterken, zoals kiezelsteen en oestergrijs



Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide