676
Desso tapijt

De nieuwe hoogpolige tapijtcollectie Royal, bestaande uit vijf nieuwe kwaliteiten, Perla, Royal Diamond, Chrystal, Smaragd en Inova, kenmerkt zich door een luxueuze touch en een rijke warme uitstraling. Het tapijt blinkt uit in zachtheid, volumineuze dikte en een subtiele maar prachtige glans. De structuur en het gevoel van de garens draagt hier zeker toe bij: deze voelen zeer zacht en weldadig aan.

Nieuwe kleurstellingen en natuurlijke tinten maar ook diep bruin of zwart komen bijzonder goed tot zijn recht in dit luxe tapijt. Waar behoefte is aan kleur biedt de serie Chrystal verrassende stoere en stevige kleuren in paars en (leger)groen. De kleurenreeks bevat natuurlijk ook een aantal prachtige rijke natuurlijke tinten.

Tapijten uit de Royal collectie kunnen zowel als karpet of als kamerbreed tapijt worden toegepast. Ondanks de hoge polen is er sprake van een sterk en robuust tapijt dat zelfs geschikt is voor de projectmarkt.

Ook dit Desso tapijt is behandeld met de Teflon carpet protector en heeft de werking van een vuilbeschermingssysteem. Doordat het in de vezels is geïntegreerd, kunnen vlekken gemakkelijk worden verwijderd.  

Hoogpolig tapijt fungeert ook als een perfecte geluidsdemper, zeker in slaapkamers of in gehorige appartementen een pré.

 GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners