Tapijtenfabrikant Desso kent een uitgebreide collectie wollen tapijten. Goya is de naam van een nieuw wollen tapijt dat zich kenmerkt door een stoere en robuuste look. Goya is gemaakt van zuivere wol en valt op door de bijzondere structuur. In combinatie met de organische en natuurlijke kleuren is dit product perfect te combineren met de inrichtingsmaterialen en stijlen van hedendaagse interieurs.

Het tapijt heeft een luxe uitstraling met een poolinzetgewicht van 1250 gram zuiver scheerwol van het Swale-dale schaap. Kenmerkend voor deze wol is de melange van subtiele donkere accenten, waardoor de hoog-laag-structuur van het tapijt nog eens extra wordt geaccentueerd.

De Goya collectie wordt gekenmerkt door het puur naturellen maar zeer rijk kleurbeeld. Er is keuze uit 7 tinten, te weten: neutraal beige, zandkleur, diep bruin, cacao, lever, beige met contrast en antraciet.

Wol heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen waaronder de vuilwerende werking. Je loopt een wollen tapijt als het ware schoon, dit is een zeer belangrijk voordeel met name uiteraard bij de lichtere tinten.

Goya is eveneens zeer geschikt voor de vervaardiging van karpetten op maat.Ook leuk om te lezen