De tapijtcollectie Diva Twin van Desso verovert met haar restyle de harten van consumenten die van kleur, comfort, warmte en kwaliteit houden.

De kleurlijn is fris en modern en de two-tone karakteristiek is goed zichtbaar. Het resultaat van de restyle is een zeer mooi, modieus tapijt met een luxe uitstraling en verkrijgbaar in 15 kleuren.

Het kleurenpallet bevat ingetogen natuurlijke grijs-, bruin en beigetinten zoals kiezelsteen, notenbruin en teak. Maar voor liefhebbers van iets meer kleur is er fraai donkerrood, mooi olijfglans en boagroen.

De toepassing van een speciaal microvezel geeft het tapijt haar zachtheid en duurzaamheid. Het kan zelfs op trappen worden toegepast.

De kleurlijnen van de Inova Twin en Asteranne vullen de Diva lijn aan. Diva Twin heeft een jonge, frisse uitstraling terwijl de Inova Twin een duurdere, chiquere en neutrale uitstraling heeft. Asteranne bevat naast de gangbare tinten ook kleuren die worden vertaald als de kleuren van edelmetalen. Daarnaast is dit hoogwaardig kwaliteittapijt, dat vervaardigd wordt van het ijzersterke Antron garen, ook verkrijgbaar in luxe koningsblauw en vuurrood.

Tapijt is makkelijk te onderhouden, met niet meer dan regelmatig stofzuigen blijft het tapijt zo goed als nieuw. Al het Desso tapijt is behandeld met de Teflon carpet protector en door het stainmaster vuilbeschermingssysteem dat in vezels is geïntegreerd kunnen vlekken gemakkelijk worden verwijderd.Ook leuk om te lezen