815
Desso tapijt

Zwart is zo ongevoelig voor trends dat het eigenlijk de perfecte basiskleur is voor ieder interieur. Desso biedt in haar collecties meerdere zwarte tapijten die in de verschillende interieurstijlen passen. Zo zijn er meer gladde, strakke tapijten zoals de Touché en de Vibe, of wat meer hoogpolige weelderige zwarte tapijten zoals de Chrystal. Uniek vanwege haar kleur is het nieuwe zwarte woltapijt, de Villa. Zo biedt Desso voor ieder interieur en voor iedere ruimte een oplossing.

Echte designliefhebbers zullen een zwarte vloerbedekking weten te waarderen omdat hij zich prachtig laat combineren met chroom, roestvrijstaal, en zwart leer. Maar ook de liefhebbers van een meer landelijke inrichting herkennen in een zwarte vloerbedekking een geliefde partner, omdat grove zwarte houten meubelen, lage banken in losgeweven stoffen een goede match vormen.

Tapijt is makkelijk te onderhouden, met niet meer dan regelmatig stofzuigen blijft het tapijt zo goed als nieuw. Al het Desso tapijt is behandeld met de Anti Soil & Stain treatment waardoor vlekken gemakkelijk kunnen worden verwijderd.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners