722
Desso Airmaster

Naast het creëren van een moderne en mooie vloer is DESSO Airmaster er ook om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren! Het nieuwe tapijt Airmaster is stylish én zorgt voor gezondere binnenlucht. Naast het interieur krijgt zo ook het binnenklimaat een boost!

Verantwoord en stijlvol leven én wonen
We leven in een tijd waarin mensen zich zeer bewust zijn van hun consumptiegedrag. We eten biologisch, kopen kleding die vriendelijk is voor mens en natuur, produceren groen en recyclen massaal. Uiteraard is de esthetiek daarbij ook belangrijk. Gelukkig gaan verantwoord en mooi anno 2011 hand in hand. DESSO Airmaster is daar een goed voorbeeld van.

Airmaster: verantwoord & mooi
Het tapijt zorgt ervoor dat de fijnstofconcentratie in de lucht tot acht keer lager is dan bij een harde vloer en tot vier keer lager dan bij een standaard tapijt, blijkt uit onafhankelijk onderzoek van GUI*. Daarnaast is het een modern tapijt dat met diverse frisse kleuren, verschillende structuren en drie dessins de mogelijkheid biedt een persoonlijk en creatief vloerplan te ontwerpen. Geheel passend bij de eigen woonstijl. Kobaltblauw, wijnrood of muisgrijs, uni of streepdessin; het is allemaal mogelijk.

Minder gezondheidsrisicos
Een goede luchtkwaliteit, thuis en op de werkplek, is essentieel aangezien we een groot gedeelte van de dag binnen zitten. We brengen gemiddeld meer dan 90% van onze tijd binnen door! De luchtkwaliteit is echter vaak verre van optimaal en ronddwarrelende stofdeeltjes of fijnstof zijn daar de oorzaak van. Het Airmaster tapijt biedt hiervoor een oplossing. "DESSO Airmaster vermindert de hoeveelheid ronddwarrelend stof en fijnstof in de lucht aanzienlijk," vertelt Alexander Collot dEscury (Desso). "Belangrijk, want de World Health Organization** geeft aan dat het inademen van met name fijnstof bijzonder schadelijk is. Kleine stofdeeltjes komen in de longen of bloedsomloop terecht en kunnen daarmee de gezondheid schade toebrengen," voegt Collot dEscury toe. Het Airmaster tapijt zorgt voor een verbetering van het binnenklimaat, vermindert het risico op gezondheidsproblemen én creëert voor een stijlvolle vloer!

DESSO Airmaster: nu verkrijgbaar!
DESSO Airmaster is bij de meer dan 800 aangesloten DESSO-dealers te koop in Nederland en België. In de loop van dit jaar wordt het geïntroduceerd in andere West-Europese landen. Airmaster is door Desso in Nederland ontwikkeld en is volledig gepatenteerd.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners