960
Parade tapijt

Innovatief wollen tapijt maakt kiezen voor comfortabel wonen gemakkelijk

Luxe in het interieur is steeds vaker zichtbaar en voelbaar, met name door het gebruik van fraai en luxe tapijt. Tapijt kopen doe je echter niet dagelijks, het is dus van belang dat je zeker weet dat je de goede keuze maakt. Met de introductie van het innovatieve wollen tapijt Cartouche maakt Parade Tapijt een begin met Puur Parade: een combinatie van hoogwaardige luxe tapijten. Met Puur Parade is kiezen voor luxueus en comfortabel wonen dan ook heel makkelijk geworden.

Puur Parade brengt de positieve eigenschappen van Parade Tapijt nog beter over het voetlicht. Kiezen voor pure luxe en optimaal wooncomfort is met Puur Parade dus niet moeilijk. Het is een uitgelezen assortiment tapijten waarin Parade haar kroonjuwelen combineert. Naast wollen tapijten zullen hierin ook de meest luxe synthetische tapijten hun plek vinden.

Cartouche
De gloednieuwe en zeer innovatieve Cartouche is het eerste tapijt in de luxe hoogwaardige selectie van Puur Parade. Dit tapijt is opvallend jong en modern van uitstraling. Dat komt mede door de friséstructuur van de garens. De pool is voor wol opvallend hoog, waarbij een subtiele zwarte draad is meegesponnen die zorgt voor een bijzonder effect: een optische diepte in het tapijt. Dat combineert uitstekend met het spannende kleurgebruik, dat veel verder gaat dan de traditionele woltinten. De kleuren zijn gebaseerd op natuursteen: albast, graniet, krijt, barnsteen, calciet, basalt, kwarts, amber en amethist. Door deze combinatie van kleurgebruik en dieptewerking heeft het klassieke wollen materiaal een hedendaagse uitstraling van luxe en modern design.

Cartouche is als eerste Puur Parade-tapijt vanaf mei verkrijgbaar bij de betere woninginrichter. De consumentenadviesprijs bedraagt € 62,25 per m2 (€ 249,- per strekkende meter, 400 cm breed).


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners