739
Bonaparte

De zon gaat op. De nevel trekt weg. Een zachte zomerwind steekt op, woelt door de kruinen van de bomen en fluistert door een veld vol zonnebloemen. Langzaam komen de kleuren in het landschap. Het volle goud van een akker met koren, de zachte bloesemtinten van lavendel en vlas, een enkele fonkelende papaver langs de boorden van de velden...

Het is niet vreemd dat dit landschap diende als inspiratie voor de grote meester. De kleuren vibreren, het licht lijkt te leven. Kleur, contrast, beweging: het palet van de schilder was de inspiratie voor een nieuwe kwaliteit van Bonaparte. Vincent. Intens en vol van kleur, met een speelse pool die door het gebruik van een enkele fonkelende draad sprankelt als het leven zelf. Vincent is een tapijt met passie.

De moderne vezels van Vincent zijn licht gekruld verwerkt, het tapijt krijgt daardoor een dynamische diepte in het oppervlak. Het kleurpalet omvat zeventien tinten en loopt van het subtiel donkere Ebben over soepele middentonen als Olijf en Vlas tot hoge en lichte tonen als Bloesem en Amandel. Samen met de tijdloze kwaliteit van Vincent staat dit inspirerende palet garant voor een brede toepasbaarheid in zowel het klassieke als het moderne interieur.

Dit moderne kunststukje onder de kwaliteitstapijten is verkrijgbaar op zowel 400 als 500 centimeter breed en heeft een consumentenadviesprijs van € 41,25 per vierkante meter(€ 165,- m1/400 cm, € 206,25 m1/500 cm).

Vincent, een tapijt met passie en fonkelende inspiratie!GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners