Op zoek naar een romantische sfeer in huis? Met de nieuwe tapijtcollectie KIRAS DREAM van Bonaparte creëer je een zachte basis voor jouw droominterieur! De gesneden pool geeft een levendige uitstraling maar het zijn de natuurlijke kleuren in zachte tonen die zorgen voor een sexy en modische look. Van zacht camel, vintage roze en poedergrijs tot mysterieus smaragd.

Verleidelijke vloer
Bonaparte introduceert Kiras Dream. Deze zachte vloer is de basis voor een hippe, romantische sfeer in huis. Kamerbreed gelegd of als kleed op maat gemaakt. Met een afwerking naar keuze, bijvoorbeeld vrolijke franjes, een zacht leren rand of een zwart biesje a la Chanel. Mooi en modisch! "De zachte textuur en het kleurenpalet van Kiras Dream zijn geïnspireerd op de droomwereld van de jong volwassene" zegt ontwerper Bernd van der Stouw van Bonaparte. Inhakend op de mode- en interieurtrends is het kleurenpalet opgebouwd uit romantische pastels met namen als Pink Cloud, Pure Silk, Dreamer en Soft Skin. Daarnaast krachtige, mysterieuze tonen als Deep Forest en Into the night.

Stylingtip
Combineer deze trendy pastels op de vloer met kleine vintage kastjes, oude spiegels, een gedroogde bloem van je lief, poederkleurige fotolijstjes en een opgeknapte jaren vijftig fauteuil.

Decoreer de wand met je mooiste zomerjurkje of een hip hoedje.Ook leuk om te lezen