792
Bonaparte

Ga achteroverliggen in het koele gras. Een duizeling bevangt je als je de sterrenhemel inkijkt. Diepte. Fluweelzacht zwart. Fonkelingen. Kijk goed: de sterren hebben kleuren. Helder als ivoor. Koraalrood, ijlblauw, sprankelend als de parels in je glas prosecco. Blijf liggen en verdwaal: word wakker met een sterrenhemel aan je voeten...

Cosmic van Bonaparte is niet zomaar een tapijt: het is een nieuwe ervaring in het interieur. Een ervaring van rulle diepte, van geschaafde kleur, van de rijkdom van zachte fonkeling. Een subtiel meegetufte lichte draad zorgt voor dit ongekende ruimtelijke effect en geeft het tapijt de visuele weelde van fluweel en satijn.

Het brede en contrastrijke kleurpalet van Cosmic loopt van terughoudende tinten als Nevel en Lava naar krachtige kleuren als Koraal en Atlantic, terwijl ook uitgesproken frisse tinten als Lentegroen en Ivoor niet ontbreken. In zestien kleurslagen is Cosmic ideaal om mee te combineren, zowel binnen het moderne als binnen het klassieke wonen.

Met de vertrouwde kwaliteit van Bonaparte en een consumentenadviesprijs van € 129,- m1/400 (€ 32,25 per m²) is Cosmic werkelijk een stralende nieuwe ster aan het firmament van Bonaparte!

Bonaparte Cosmic: een sterrenhemel aan je voeten...

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners