Met de nieuwe tapijtcollectie Alive van Bonaparte breng je leven en dynamiek in het interieur! De unieke grafische prints, abstracte bloempatronen en 14 trendkleuren maken het namelijk tot een levendige collectie. Alive is nú in de winkel verkrijgbaar, maar werd voor het eerst gepresenteerd tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Hier was te zien hoe je deze zachte vloerencollectie combineert met hedendaags design. In lijn met de laatste woontrends zorgt Bonaparte Alive voor een expressieve sfeer. Speel met kleuren en dessins en laat zien wie je bent, met Alive!

Speel met het interieur, speel met Alive
“Speel met het interieur!” is het credo van de laatste woonmodetrends. Nieuwe collecties meubelen, textiel en woonaccessoires verrassen met een perfecte mix van functionaliteit, duurzaamheid, creativiteit en humor. Want wonen is fun! Geometrische patronen en facetstructuren zijn actueel, zorgen voor dynamiek en lijken écht voor beweging te zorgen. Bovendien is er een scala aan nieuwe trendkleuren om mee te ‘spelen’. Blauw – van kobalt en denim tot hemelsblauw – is populair, net als lila, caramel en lichtgeel. Speel met accentkleuren in geometrische patronen op kussens, plaids én vloerkleden, zoals die van de nieuwe duurzaam ontwikkelde tapijtcollectie Bonaparte Alive. Deze haakt met hippe dessins en frisse kleuren in op de speelse interieurtrend.

Spelen = Experimenteren
Durf te experimenteren met grafische dessins en modische tinten. Bonaparte Alive biedt een kleurrijke en expressieve collectie. Kies uit drie dessins – Facet, Decor of Pixel – en 14 eigentijdse uni kleuren. Combineer uni met gedessineerd tapijt, mix fris wit met het Facet-dessin in zacht geel en bruin, of kies voor een betongrijze uni en combineer met de groen en beige tinten van het Pixel-dessin. Of je nu kiest voor Alive als kamerbreed tapijt of als vloerkleed op maat: het interieur krijgt hoe dan ook een eigen stijl, passend bij jouw persoonlijkheid.

Laat zien wie je bent!
In je interieur wil je origineel zijn en laten zien wie je bent. Met onderscheidende kleuren en patronen is Bonaparte Alive een goed middel om bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer een persoonlijk tintje te geven. Alive is modern met een twist; een jonge en speelse collectie die bovendien betaalbaar is. Laat zien wie je bent en speel met kleuren en dessins. Speel met Alive en breng nieuw leven in het interieur!


Ook leuk om te lezen