De Bellini is een nieuwe instapkwaliteit. Deze vloerbedekking, gemaakt van 100% polyamide, is vooral geschikt voor slaapkamers. Rood en terra zijn kleuren die het goed doen in kinderkamers en in een chique slaapkamer zijn paars, zwart, wit en grijs helemaal hip. Natuurlijk tot rust komen kan met verschillende taupe en beigetinten. In totaal zijn er 14 kleuren verkrijgbaar. De Bellini is inmiddels verkrijgbaar via onze dealers voor een adviesprijs van €79,- per strekkende meter (400cm breed)

Nieuw: Mistral
Een nieuwe aanwinst in de collectie is de Mistral. Ideaal voor in de slaapkamer doordat hij bijzonder zacht aanvoelt, maar tegelijkertijd is hij ook zo sterk is dat hij zonder problemen in woon- en werkkamer gebruikt kan worden. Het palet bestaat uit 9 populaire basiskleuren, waaronder ecru, beige, taupe, antraciet. Om een licht gemêleerd effect te krijgen is elke kleur opgebouwd uit een basiskleur en twee accentkleuren. Bijzonder geschikt voor een tijdloos of klassiek interieur. Dit superzachte tapijt, gemaakt van 100% polyamide, ligt vanaf nu bij onze dealers voor een adviesprijs van € 139,- per strekkende meter (400cm breed)

Nieuw: Romana
Jong, fris en fruitig. Kleuren als aubergine, framboos en blauwe bes maken een blikvanger van elke ruimte in huis. Leuk om mee te combineren! Het tweekleurige garen maakt de uitstraling van dit tapijt net iets luchtiger, waardoor bijvoorbeeld zwart en antraciet minder overheersend zijn in kleine kamers. In totaal is de Romana leverbaar in 15 kleuren. Het tapijt is bij gebruik van ondertapijt, geschikt voor intensief woongebruik. Bij het gebruik van een (bureau)stoel met zwenkwielen adviseren we het gebruik van een bureaustoelmat. De kwaliteit Romana zal vanaf december bij onze dealers te vinden zijn voor een adviesprijs van € 119,- per strekkende meter (400cm breed)


Ook leuk om te lezen