We zijn continu op zoek naar producten die anders zijn dan wat er al op de markt is. Onze SDX range heeft de afgelopen jaren grote bekendheid gekregen. Toch ontbrak er altijd nog iets in deze serie. De ontwikkeling van 2 nieuwe SDN bouclés heeft even op zich laten wachten, maar in september zal de Chorus aan het grote publiek gepresenteerd worden. Miles volgt in oktober.

De kwaliteiten hebben een eigen karakter. Chorus is supersterk en stoer door de grove draden die erin verwerkt zijn. Daarmee is hij vooral geschikt voor projectgebruik, maar ook in huis, bijvoorbeeld op de trap, overloop en in de werkkamer komt hij prima tot zijn recht. Chorus is verkrijgbaar in 7 kleuren

Miles is wat excentrieker: de kleuren zijn wat harder, accenten iets gedurfder. In totaal zijn er 8 kleuren om uit te kiezen. Net als de Chorus is deze kwaliteit gemaakt van SDN garen en dus onderhoudsvriendelijk, bestand tegen de meest gebruikte schoonmaakmiddelen inclusief huishoudelijk chloor, UV-bestendig en geen kleurverschillen op naden.

Princeton
Net als de Chorus en de Miles is de Princeton gemaakt van kleurecht SDN garen. Deze kwaliteit kan zowel in huis gebruikt worden, als in projecten. Princeton kan op trappen gelegd worden en gebruik van stoelen met zwenkwielen is geen probleem. De kleurenserie gaat terug naar de basis: rood, groen, blauw, zwart, antraciet, ecru, beige, bruin en camel. Elke kleur is samengesteld uit 3 verschillend

Umbria, een supersterke shag met hoog knuffelgehalte
Umbria is een nieuwe gesneden pool, gemaakt van 100% Polyamide. Hij valt niet alleen op door zijn uiterlijk, maar ook door de buitengewone prestaties. Het tapijt is lekker zacht, maar behaalt de hoogste projectklasse die er is (33) en heeft hij brandklasse Bfl-s1.

De Umbria is verkrijgbaar in 15 kleuren, van grasgroen een echt blauw tot mooie aardetinten en subtiele beiges. Een glanzend dun garen tegen een dik mat garen geeft deze kwaliteit een chique uitstraling, zonder dat het te uitbundig wordt.

Uitbreiding van het kleurenpalet van Kingston
De Kingston zit al een aantal jaren in de collectie. Het is de voordeligste SDX kwaliteit die Belakos is zijn programma heeft. Deze kwaliteit heeft een nieuwe kleurenserie gekregen. Naast grijstinten en nieuwe beiges geven rood en donkerblauw wat kleur aan deze kwaliteit. De tweekleurige pooltjes en de losse structuur geven het tapijt een wollige, volle uitstraling.


Ook leuk om te lezen