856
Tapijt

Uitgekeken op de traditionele collecties karpetten? Toe aan iets unieks op de vloer? Cunera presenteert de nieuwe collectie karpetten Donato en Volterra. Hiermee kiest u voor de garencombinatie van katoen en linnen, voor exclusiviteit en voor duurzaamheid.

Donato
Donato is een weelderige gelusde hoogpolige karpettenkwaliteit. Behaaglijk, luxe en warm zijn enkele eigenschappen die de Donato typeren.

Zoals u ziet zijn de polen bijzonder decoratief. De collectie bestaat op dit moment uit 4 kleurvariaties. Donato vormt zowel met als zonder omranding een juweel in uw kamer.

De onverwachte combinatie van katoen en linnen, en dan met name de speciale manier waarop het garen is geproduceerd, mogen we best een geslaagd experiment noemen.

Modern of klassiek, sober of uitbundig; Donato past dankzij de subtiele tinten in iedere woonomgeving. De sterkte en de weefwijze van de toegepaste garens garandeert u dat de Donato bestand is tegen intensief gebruik

Volterra
Volterra beschikt over dezelfde eigenschappen als hierboven omschreven bij de Donato.

Het verschil tussen deze 2 kwaliteiten betreft de poolhoogte en poolstructuur. Heeft de Donato een hoge losse lus, de Volterra heeft een lagere vast gelusde pool. Het gewicht van beide kwaliteiten is gelijk.

Voor verdere info over deze kwaliteiten of voor een kennismaking met het complete assortiment van Cunera kunt u surfen naar www.cunera.nl.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners