Al sinds vele jaren zijn allerlei bedrijven in staat om de mooiste posters, groot formaat stickers en vele varianten van fotobehang te produceren. Ideaal om een unieke uitstraling te creëren voor beurzen, evenementen of juist om de huisstijl van een bedrijf door te voeren. Op bijna alle denkbare materialen kan tegenwoordig een logo, tekst of afbeelding worden geprint.  Ook uw kantoor aan huis of bij uw bedrijf verdient de nodige uitstraling. In dit artikel leest u over de mogelijkheden van geprint tapijt.

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer maar weet je nog niet precies wat je wil? Wat dacht je van tapijttegels. Tapijttegels associeer je in eerste instantie misschien met kantoor of schoolgebouwen maar tegenwoordig worden tapijttegels steeds vaker toegepast in woningen. En dat is niet voor niets want tapijttegels bieden een aantal bijzondere voordelen. Wij praten je even bij.

Ben je een beetje creatief aangelegd dan kan je met tapijttegels ontzettend veel leuke dingen doen. Tapijttegels zijn namelijk verkrijgbaar in vele kleuren en modellen. Je kunt de tegels dus in verschillende motieven leggen. Je kunt werken met 2 verschillende kleuren maar natuurlijk ook met nog veel meer kleuren als je het lekker bont wilt maken in je interieur.

Wanneer je tapijttegels vergelijkt met een houten vloer of met een kamerbreed tapijt zie je al snel dat je met tapijttegels veel meer kanten op kunt. Een houten vloer is vaak maar in een paar tinten hout verkrijgbaar en met een kamerbreed tapijt kan je niet met verschillende kleuren en patronen aan de slag.

Een tapijttegel is heel gemakkelijk te leggen, maar ook heel gemakkelijk weer los te halen. Dit heeft zo zijn voordelen, bijvoorbeeld als je de tegel per abuis onherstelbaar beschadigd hebt. Of wil je na verloop van tijd eens wat andere kleuren in je interieur brengen dan kan je dit ook eenvoudig doen door wat tapijttegels te vervangen. Het leuke aan het leggen van tapijttegels is dat je niet je hele interieur leeg hoeft te halen. Je kan de tegels in fases leggen zodat je je meubels alleen maar even aan de kant hoeft te schuiven.

Naast de vele kleuren en het feit dat tapijttegels gemakkelijk te leggen zijn hebben tapijttegels ook een geluiddempende werking. Wel zo fijn voor je eventuele onderburen! Daarnaast hebben tapijttegels een isolerende werking doordat ze goed warmte vast kunnen houden. Comfortabel voor je voetjes en goed voor je portomonnee.

Het onderhoud van tapijttegels
Wil lang van je tapijttegels genieten dan is het belangrijk dat je regelmatig de stofzuiger er even overheen haalt. Zeker op de plaatsen waar veel gelopen wordt. Ook wordt aangeraden om 1x per jaar de tapijttegels te reinigen met een speciale reiniger die je kunt kopen in de speciaalzaak.

Goedkope tapijttegels
Ben je op zoek naar goedkope tapijttegels? Neem dan eens een kijkje op de website van Magic Carpets. Hier worden naast nieuwe tapijttegels ook restpartijen aangeboden. Tapijttegels waar een bijna onzichtbare fabricagefout in zit die niet als nieuw verkocht mogen worden. Maar natuurlijk kan je ook voor nieuwe tapijttegels kiezen.

 

 

Haal een zomerse sfeer in huis met zonnig geel. Deze kleur is helemaal terug in het interieur maarniet te fel en niet te veel. Dus hoe dan wel? Met de nieuwe kleurgroep Mellow Yellow uit de tapijtcollectie Desso&Ex maak je een kleed op maat met een vintage look in de perfecte gele tint.

Bij het kiezen van een tapijt of vloerkleed denk je als eerste aan kleur. Welke modische, ingetogen ofnaturelle kleur past het beste bij jouw persoonlijke woonstijl? De nieuwe tapijtcollectie Colour King vanParade heeft maar liefst 38 kleuren om uit te kiezen.

Heeft u binnenkort een evenement of Open Dag? Een opening of een bruiloft? Verwelkom uw gasten dan op een rode loper. Een rode loper is feestelijk en straalt luxe uit. Zeker als u de rode loper compleet maakt met afzetpalen en koorden. Een rode loper wordt al zo lang als wij kunnen herinneren ingezet voor evenementen en partijen. Maar hoe is deze vorm van aankleding op evenementen eigenlijk ontstaan en waarom maakt het een evenement zo feestelijk?

Glanzende garens. Krachtige kleuren. En een spannende structuur. De tapijttegels ‘Earth to Sky’ brengen de onmetelijke pracht van het heelal binnen bereik. Deze Carpet Tile-collectie van IVC leent zich bij uitstek voor de inrichting van kantoorruimtes en vergaderzalen.

De keuze van vloer in een kantoor is iets waar goed over nagedacht moet worden. Aan een bedrijfsvloer worden tegenwoordig bepaalde eisen gesteld. Zo moet een vloer veilig zijn. Hierbij zijn de indeling en de keuze van het materiaal van belang. Ook met aspecten als hygiëne, onderhoud en slijtage moet rekening worden gehouden. Tapijt of tapijttegels zorgen er voor dat een vloer veilig is. Waarom dat zo is, leest u in dit artikel.

Heb jij de perfecte vloer, de ideale meubels en heb je alles afgemaakt met de mooiste woonaccessoires maar heb je toch het gevoel dat je iets mist? Grote kans dat een vloerkleed voor jouw interieur de sfeermaker gaat zijn die jouw interieur de finishing touch geeft die het nodig heeft.

Wij krijgen vaak te horen hoe lang de vintage kleden trend nog duurt en wij denken dat het een echte blijvende trend is. Vintage is nog steeds populair en is meer een begrip geworden binnen de vloerkleden. We zien wel veel verschuivingen in kleuren, maar mensen willen nog steeds graag de vintage en versleten look.