Met de introductie van SmartSteps biedt Heuga als eerste een combinatie van harde en zachte trendy tegels voor elke woning. Met deze nieuwe lijn eigentijdse modulaire tapijttegels van Heuga is het leggen van een eigen ontwerp nog eenvoudiger. Heuga heeft voor elke ruimte de ideale oplossing. Of het nu gaat om woonkamer, keuken of studeerkamer: met de modulaire tapijttegels creëert iedere consument zijn of haar eigen, unieke leefomgeving.

De aantrekkelijke en aansprekende kleuren maken deel uit van een onlangs voltooid re-designprogramma waarbij Heuga zich volledig op de consument concentreert. De nieuwe collectie biedt klanten oneindig veel designmogelijkheden. Met de tapijttegels van Heuga krijgt elke kamer een eigen design en look & feel. Daarbij is Heuga de enige die met SmartSteps de combinatie van harde en zachte tegels mogelijk maakt.

De harde tegels van SmartSteps zijn ideaal voor de keuken, woon- en studeerkamer. Niet alleen zeer stijlvol en praktisch, maar de consument kan door de modulaire eigenschappen van de tegels elk mogelijk ontwerp, elke uitstraling en elk design creëren. Met laminaat, vinyl of houten vloeren komen er vaak lijm of andere legmechanismen aan te pas. Maar met SmartSteps is het leggen van een vloer een fluitje van een cent. Daarnaast zijn de tegels heel makkelijk te (ver)leggen en de antislipstrips op de achterkant zorgen ervoor dat de tegels niet verschuiven en op hun plaats blijven liggen.

Met de combinatie van verschillende natuurlijke kleuren, structuren en legrichtingen krijgt elke ruimte haar eigen karakter, uitstraling en design. De tegels zijn makkelijk te onderhouden en voorzien van een bepaalde toplaag waardoor vuil zich niet aan de oppervlakte hecht.

Over Heuga Home Flooring:
Heuga Home Flooring is een zelfstandig onderdeel van Interface Europe. Heuga Home Flooring richt zich volledig op de particuliere woonmarkt. Voor meer informatie over de producten van en mogelijkheden met Heugas modulaire vloeroplossingen kunt u bellen met 00800 - 4384 22 66 (gratis nummer).

De lucht trilt boven de rivier. Na een lange hete dag zakt de zon naar de horizon. Vogels in de verte, okeren aarde aan je voeten. Beweging in de bosrand: de eerste dieren komen naar de drenkplaats. De olielamp gaat aan, in de lodge wordt gezongen en gedanst. De gids wijst op de kaart: hier zijn we nu, diep in Afrika... Het nieuwe Enjoy van Bonaparte neemt je mee door een continent van kleur: de zinderende tinten van de bush, de spetterende kleuren van de markten en de dorpjes, het sprekende koloriet van de overweldigende natuur... Los en spontaan brengt Enjoy een vleug van exotisch avontuur naar het moderne wonen.

De veertien kleuren van Enjoy zijn opvallend genuanceerd in hun opbouw. Afwisseling in de beiges en de aardetinten en geclusterde kleuren -donkerblauw met zwart; ivoor met ecru- bieden de mogelijkheid om spannend te combineren. De losse en levendige hoge pool zet daarbij een stevig contrast met heldere en strakke elementen in het eigentijdse interieur. Dat maakt Enjoy helemaal een tapijt van nu!

De moderne kwaliteitsgarens die voor Enjoy gebruikt zijn garanderen vanzelfsprekend de warmte en het comfort dat u van een Bonaparte tapijt gewend bent. Samen met een consumentenadviesprijs van € 99,- m1/400 cm is Enjoy daarmee een tapijt om ten volle van te genieten.

Enjoy van Bonaparte: op avontuur in een continent van kleur!

Modern tapijt blinkt uit in prachtige structuren en dito kleuren. En dat wil iedereen natuurlijk graag zo houden. Gelukkig is het onderhoudsgemak van tapijt sterk verbeterd. De nieuwe vuil- en vlekwerende kwaliteiten zijn een doorslaand succes gebleken. Toch blijft regelmatig onderhoud dé basis voor een vlekkeloos tapijt. Want een mooi tapijt is een waardevol bezit waar u lang van zult genieten. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat u nog jarenlang plezier hebt van uw zachte vloer.

Modern tapijt blinkt uit in prachtige structuren en dito kleuren. En dat wil iedereen natuurlijk graag zo houden. Gelukkig is het onderhoudsgemak van tapijt sterk verbeterd. De nieuwe vuil- en vlekwerende kwaliteiten zijn een doorslaand succes gebleken. Toch blijft regelmatig onderhoud dé basis voor een vlekkeloos tapijt. Want een mooi tapijt is een waardevol bezit waar u lang van zult genieten. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat u nog jarenlang plezier hebt van uw zachte vloer.

De belangrijkste punten voor onderhoud en reiniging op een rij:

1. Voorzorgsmaatregelen:

De regen trekt weg. Een verre donder rommelt na tussen de donkere bergen. Aan een boomtak fonkelen nog wat regendruppels. Dan breekt de zon door. Het schoongewassen rotspad aan je voeten licht op. Pak een kei, weeg hem in je hand. Puur en eerlijk. Stevig, maar toch geraffineerd van kleur en nuance.

Dat is de nieuwe Stone van Parade: zo puur als een bergpad. In vijftien natuurlijke tinten verwijst Stone naar de eenvoud en de kracht van de bergen. Het gelobde oppervlak van Stone is afwisselend hoog en laag gelust. Het tapijt krijgt hierdoor de bijna abstracte regelmaat van een mineraal of een kiezelveld zonder aan textiele warmte of zachtheid in te boeten. In de garens van Stone toont zich het raffinement: het is op een subtiele manier samengesteld uit verschillende kleurnuances. Een blik op Stone is als een blik in het juwelenkistje van de natuur: Opaal, Marmer, Albast...

De natuurlijke structuur van het oppervlak gecombineerd met uitgesproken kleurschakeringen als het koele Krijt of het warm gloeiende Barnsteen maken Stone geschikt voor toepassing in zowel het moderne als het klassieke interieur. De hoge kwaliteit grondstoffen en de modernste productietechnieken garanderen daarbij de gebruikskwaliteit die u van Parade gewend bent.

Stone: een rotsvaste basis voor warm en luxueus wonen. Stone wordt uitgebracht op een breedte van 400 centimeter met een consumentenadviesprijs van € 32,25 per vierkante meter (€ 129,- m1/400 cm).

Tapijtenfabrikant Desso kent een uitgebreide collectie wollen tapijten. Goya is de naam van een nieuw wollen tapijt dat zich kenmerkt door een stoere en robuuste look. Goya is gemaakt van zuivere wol en valt op door de bijzondere structuur. In combinatie met de organische en natuurlijke kleuren is dit product perfect te combineren met de inrichtingsmaterialen en stijlen van hedendaagse interieurs.

Het tapijt heeft een luxe uitstraling met een poolinzetgewicht van 1250 gram zuiver scheerwol van het Swale-dale schaap. Kenmerkend voor deze wol is de melange van subtiele donkere accenten, waardoor de hoog-laag-structuur van het tapijt nog eens extra wordt geaccentueerd.

De Goya collectie wordt gekenmerkt door het puur naturellen maar zeer rijk kleurbeeld. Er is keuze uit 7 tinten, te weten: neutraal beige, zandkleur, diep bruin, cacao, lever, beige met contrast en antraciet.

Wol heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen waaronder de vuilwerende werking. Je loopt een wollen tapijt als het ware schoon, dit is een zeer belangrijk voordeel met name uiteraard bij de lichtere tinten.

Goya is eveneens zeer geschikt voor de vervaardiging van karpetten op maat.

Ga achteroverliggen in het koele gras. Een duizeling bevangt je als je de sterrenhemel inkijkt. Diepte. Fluweelzacht zwart. Fonkelingen. Kijk goed: de sterren hebben kleuren. Helder als ivoor. Koraalrood, ijlblauw, sprankelend als de parels in je glas prosecco. Blijf liggen en verdwaal: word wakker met een sterrenhemel aan je voeten...

Luxe breisels van mooie wol, romantisch gehaakte plaids en warme wollen doeken zullen deze herfst en winter de woonkamers sieren en verwarmen. Daarnaast genieten producten die milieu en ecologisch verantwoord zijn, de voorkeur. Met andere woorden, wol is back. Ook op de vloer is de wollen vloerbedekking bezig met een grote come back. Want wat is er warmer, zachter en natuurlijker dan een wollen tapijt?

Tapijtenfabrikant Desso kent een uitgebreide en gevarieerde collectie wollen tapijten en heeft al meer dan 75 jaren ervaring met de verwerking van wollen tapijten. De uit Nieuw Zeeland afkomstige wol wordt in de Desso spinnerij, ververij en weverij behandeld tot dat er een zeer hoogwaardig wollen tapijt ontstaat, waarvan men jarenlang onbekommerd plezier van kan hebben.

Een wollen tapijt voelt niet alleen heel warm aan, het vult de kamer met luxe, sfeer en een natuurlijke ambiance. Wol heeft van nature een aantal waardevolle producteigenschappen, waaronder uitstekende warmte isolerende eigenschappen en de vuilwerende werking.  Je loopt een wollen tapijt als het ware schoon, dit is een zeer belangrijk voordeel met name uiteraard bij de lichtere tinten.

Voor de drie bestaande kwaliteiten Samora, Glentwist en Sabana werd in het voorjaar een nieuwe kleurlijn met natuurlijke en moderne eco-tinten gepresenteerd.

Samora heeft een onregelmatigeboucléstructuur die zacht en comfortabel aanvoelt onder de voeten. De Desso kwaliteit Samora is een echte klassieker en is goed te combineren met moderne en klassieke interieurs. Dit tapijt komt zeer goed tot zijn recht in grote woonkamers. De diepe, dikke saxony structuur van Glentwist zorgt voor het ultieme comfort, deze kwaliteit is perfect voor weelderige woon- en ook slaapkamers. De gemêleerde structuur van de kwaliteit Sabana geeft een echt marmereffect, daardoor wordt het tapijt rijker en heeft het een zachte uitstraling. Er is keuze uit 9 moderne tinten.

Vorig jaar introduceerde Desso de kwaliteit Rodin. Dit moderne vlak geweven tapijt is leverbaar in 12 natuurtinten en past uitstekend in moderne interieurs. Door de geweven structuur en de toepassing van geitenhaar heeft deze kwaliteit een sisal uiterlijk. De kwaliteit Rodin is door zijn samenstelling (80% wol en 20% geitenhaar) slijtvaster dan sisal en heeft een zeer zachte en luxe touch. Het geitenhaar zorgt voor het ruige uiterlijk.

Goya is de naam van een nieuw wollen tapijt dat zich kenmerkt door een stoere en robuuste look. Goya is gemaakt van zuivere wol en valt op door de bijzondere structuur. In combinatie met de organische en natuurlijke kleuren is dit product perfect te combineren met de inrichtingsmaterialen en stijlen van hedendaagse interieurs.

Het tapijt heeft een luxe uitstraling met een poolinzetgewicht van 1250 gram zuiver scheerwol van het Swale-dale schaap. Kenmerkend voor deze wol is de melange van subtiele donkere accenten, waardoor de hoog-laag-structuur van het tapijt nog eens extra wordt geaccentueerd.

De Goya collectie wordt gekenmerkt door het puur naturellen maar zeer rijk kleurbeeld. Er is keuze uit 7 tinten, te weten: neutraal beige, zandkleur, diep bruin, cacao, lever, beige met contrast en antraciet.

Overigens zijn al deze wollen tapijt ook zeer geschikt voor de vervaardiging van karpetten op maat.

Een tikje stoer. Een tikje apart. Maar vooral: makkelijk in het gebruik. Dat is het nieuwe no-nonsense-tapijt van Bonaparte: Jeans. Een tapijt dat zit als een stevige broek, als een makkelijke trui, als dat ene jasje waarin je zoveel hebt meegemaakt.

Jeans schiet je aan als je echt aan de slag wil. Op zolder, in je hobbykamer, in je atelier. Actief bezig zijn: Jeans kan het hebben. Want de twaalf kleurvarianten van Jeans zijn gemaakt met de compromisloze kwaliteit die u van Bonaparte gewend bent: stevig, duurzaam, kleurvast. Jeans is klaar voor gebruik.

Ware klasse verloochent zich niet. Jeans zou een gewoon doordeweeks tapijt zijn als de kleurstelling niet opvallend modern was. Geheel eigen tinten Paars, Turquoise en Gember geven de mogelijkheid om een stevig kleuraccent te zetten, terwijl het subtiele Lelie of Nougat zich soepel voegt naar ieder interieur. De opvallende belijning van de pool -als van tweed of spijkerstof- geeft bovendien de mogelijkheid om iedere kamer een ruimtelijke dimensie mee te geven.

De moderne kwaliteitsgarens van Jeans zorgen voor een jarenlang gebruiksgemak. Dit moderne werkpaard onder de tapijten is daarbij met een consumentenadviesprijs van € 19,75,- per vierkante meter (€ 79,- m1/400 cm, € 98,75 m1/500 cm) opvallend vriendelijk geprijsd.

Jeans, het moderne werkpaard van Bonaparte: klaar voor gebruik!

De zon gaat op. De nevel trekt weg. Een zachte zomerwind steekt op, woelt door de kruinen van de bomen en fluistert door een veld vol zonnebloemen. Langzaam komen de kleuren in het landschap. Het volle goud van een akker met koren, de zachte bloesemtinten van lavendel en vlas, een enkele fonkelende papaver langs de boorden van de velden...

Het is niet vreemd dat dit landschap diende als inspiratie voor de grote meester. De kleuren vibreren, het licht lijkt te leven. Kleur, contrast, beweging: het palet van de schilder was de inspiratie voor een nieuwe kwaliteit van Bonaparte. Vincent. Intens en vol van kleur, met een speelse pool die door het gebruik van een enkele fonkelende draad sprankelt als het leven zelf. Vincent is een tapijt met passie.

De moderne vezels van Vincent zijn licht gekruld verwerkt, het tapijt krijgt daardoor een dynamische diepte in het oppervlak. Het kleurpalet omvat zeventien tinten en loopt van het subtiel donkere Ebben over soepele middentonen als Olijf en Vlas tot hoge en lichte tonen als Bloesem en Amandel. Samen met de tijdloze kwaliteit van Vincent staat dit inspirerende palet garant voor een brede toepasbaarheid in zowel het klassieke als het moderne interieur.

Dit moderne kunststukje onder de kwaliteitstapijten is verkrijgbaar op zowel 400 als 500 centimeter breed en heeft een consumentenadviesprijs van € 41,25 per vierkante meter(€ 165,- m1/400 cm, € 206,25 m1/500 cm).

Vincent, een tapijt met passie en fonkelende inspiratie!