1210
Nieuwe look met klein budget

Eens in de zoveel tijd krijg je het op je heupen. Dan ben je toe aan iets nieuws en zou je het liefst je hele interieur vervangen. Een blik op je banksaldo kan echter snel een einde maken aan die plannen. Gelukkig kan je ook met één of meer kleine of goedkope ingrepen een heel eind komen voor een nieuwe look. In dit artikel vind je handige tips voor een vernieuwd interieur met een klein budget.

 

Nieuwe gordijnen maken een wereld van verschil
Gordijnen zijn erg bepalend voor de sfeer en de uitstraling van je kamer. En gordijnen zijn over het algemeen gelukkig niet zo duur. Nieuwe gordijnen of andere raamdecoraties kunnen echt een frisse andere look aan een vertrek geven. En dat niet alleen. Doordat de lichtval anders wordt kan ook de sfeer in één keer een leuke verandering doormaken. Je slaat dus twee vliegen in één klap.

Een likje verf doet wonderen
Door jouw muren in een hele andere kleur te verven wordt jouw interieur in een hele nieuwe kamer omgetoverd. Alleen al je kozijnen van een nieuwe laag verf voorzien kan al een enorm verschil maken. Aan de slag gaan met verf is ook een betrekkelijk goedkope ingreep. Koop een paar potten verf en wat kwasten en je bent helemaal klaar om je woonruimte een make-over te geven.

Verleg je accenten met nieuwe accessoires
Door aandacht aan de details te besteden kun je ook een hoop bereiken. Met wat nieuwe kussens, een paar leuke vazen, sfeervolle lampen of gezellige kaarsen voelt je kamer meteen heel anders. Voor een paar tientjes zit je op rozen.

Koop tweedehands
Waarom zou je alles nieuw moeten kopen? Ga een uurtje grasduinen op Marktplaats en je komt de mooiste dingen tegen. Ook het bezoeken van een paar kringloopwinkels kan je veel opleveren. Leuke vintage meubelen voor een zacht prijsje, wat wil je nog meer!

Door een beetje inventief en creatief te werk te gaan kom je een heel eind met een beperkt budget.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners