1079
Mix and Match met Desso

Met een creatief vloerontwerp komt je interieur meteen tot leven. In de nieuwste woontrends is de vloer hét uitgangspunt voor de rest van de inrichting. In samenwerking met interieurarchitect Odette Ex ontwikkelde Desso de unieke Desso&Ex tapijtcollectie met vier actuele kleurgroepen; Botanical green, Denim Blue, Industrial Grey en Bohemian Red. Mix & match de kleuren en maak spannende combinaties met geweven dessins, betonlook en hippe patchwork patronen. Met dit kamerbrede tapijt of vloerkleed krijg je een originele sfeer en comfortabele leefruimte.

 

Kleurgroep Bohemian Red
De kleurgroep Bohemianum Red uit de Desso&Ex tapijtcollectie haakt perfect in op de nieuwste woontrends. Door de warme roodtinten in combinatie met oosterse dessins en patchwork patronen krijg je een mysterieuze, tikkeltje oriëntaalse sfeer. Je kunt de tapijtdessins met elkaar mixen en meerdere kleden naast elkaar leggen. Zo ontstaat een uniek vloerontwerp.

Stylingtip
Je krijgt meer dynamiek in het interieur door de ‘Bohemian Red’ kleden te combineren met een zalmroze bijzettafel, steenrood kussen en een cognackleurig plaid. Het is een spannende combinatie van hippe kleuren en dessins, die past bij jouw persoonlijke woonstijl!

Werkplek
Harde materialen als glas, staal en beton hebben een slechte invloed op de akoestiek in een ruimte. Niet ideaal voor de thuiswerkplek. Elk geluid klinkt extra hard, waardoor de concentratie daalt. Daarom is kamerbreed tapijt een perfecte basis om creatief bezig te zijn. De verweerde look van de muur loopt door in het Desso&Ex dessin op de vloer. Met een decoratief kleed, gelegd over het kamerbrede tapijt, kader je optisch de werkplek. En wat dacht je van een stevige poef gemaakt van tapijt; die kan tenminste tegen een stootje.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners