Tijdens de Salone del Mobile in Milaan op de Zone Tortona voltrok zich een merkwaardig fenomeen. Er was een ware Freek® invasie, want dit nieuwe Nederlandse merk werd er letterlijk en figuurlijk gelanceerd. Kleine stukjes Freek® werden in hartje Milaan neergelegd voor de ogen van een groot internationaal publiek. Freek®  is een nieuw merk, een nieuw product met een naam die staat voor een origineel, kleurrijk outdoor karpet met een knipoog, voor een grenzeloos gebruik voor buiten op de vloer, terras, wand of waar en hoe je maar wilt. De enige grens is je eigen fantasie en creativiteit.

Freek® is een kleurrijk outdoor carpet dat zacht aanvoelt en gemaakt is van aaibare zachte maar zeer duurzame vezels die bestand zijn tegen regen en zonneschijn.

Ideaal voor decoratie van tuin, terras, balkon of patio. In combinatie met lounge meubelen creëer je zo een eigen hippe hoek. Fun met contrasterende kleuren en bijvoorbeeld kunststof meubelen of gedistingeerd met een in grijs uitgevoerd karpet en houten meubelen. Door de brutale kleuren is Freek® natuurlijk ook perfect te gebruiken in de trendy en hippe outdoor horeca gelegenheden. Maar ook voor binnengebruik, denk aan lofts met betonnen vloeren, kleurloze kantoren en saaie ontvangsthallen of entrees, is Freek® een aanwinst. Daarnaast is Freek® natuurlijk voor speeltuinen het perfecte product om meer kleur in het leven te brengen.

Freek is in 2 collecties beschikbaar. “Colours of imagination” deze collectie bestaat uit 6 felle, hippe kleuren: Juicy Orange, Azure Blue, Pink Candy, Fresh Lime Green, Mellow Yellow en Sparkling Lavender en “Colours of the elements” deze collectie bevat natuur tinten: Pearl White, Champagne Gold, Oxygen Silver, Amaretto Satin, Lava Grey en Truffle Brown.

Freek® is verkrijgbaar in diverse maatvoeringen, vanaf 1,5 bij 1,5 meter. Verkoopadviesprijs vanaf € 345,00. De invasie van Freek® gaat door tijdens 100% Design in Londen, Maison & Objet in ParijsOok leuk om te lezen