787
Tapijt Bonaparte Enjoy

De lucht trilt boven de rivier. Na een lange hete dag zakt de zon naar de horizon. Vogels in de verte, okeren aarde aan je voeten. Beweging in de bosrand: de eerste dieren komen naar de drenkplaats. De olielamp gaat aan, in de lodge wordt gezongen en gedanst. De gids wijst op de kaart: hier zijn we nu, diep in Afrika... Het nieuwe Enjoy van Bonaparte neemt je mee door een continent van kleur: de zinderende tinten van de bush, de spetterende kleuren van de markten en de dorpjes, het sprekende koloriet van de overweldigende natuur... Los en spontaan brengt Enjoy een vleug van exotisch avontuur naar het moderne wonen.

De veertien kleuren van Enjoy zijn opvallend genuanceerd in hun opbouw. Afwisseling in de beiges en de aardetinten en geclusterde kleuren -donkerblauw met zwart; ivoor met ecru- bieden de mogelijkheid om spannend te combineren. De losse en levendige hoge pool zet daarbij een stevig contrast met heldere en strakke elementen in het eigentijdse interieur. Dat maakt Enjoy helemaal een tapijt van nu!

De moderne kwaliteitsgarens die voor Enjoy gebruikt zijn garanderen vanzelfsprekend de warmte en het comfort dat u van een Bonaparte tapijt gewend bent. Samen met een consumentenadviesprijs van € 99,- m1/400 cm is Enjoy daarmee een tapijt om ten volle van te genieten.

Enjoy van Bonaparte: op avontuur in een continent van kleur!GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners