De dagen worden korter, de regen slaat tegen de ramen en de houtkachel kan aan. De herfst is echt begonnen. Maar wees vooral niet getreurd. Dit seizoen brengt op het gebied van interieur weer nieuwe dingen met zich mee. De gordijnen gaan extra vroeg dicht en de kaarsjes kunnen aan. Een warm en sfeervol vloerkleed mag dit seizoen niet ontbreken in jouw huis.

Woonwinkel Flinders lanceert in samenwerking met Momo Rugs een unieke lijn vloerkleden gemaakt van PET-flessen. Hiermee komt een duurzaam alternatief op de markt. De kleden worden geproduceerd in geselecteerde weverijen. De plastic flessen komen overal vandaan en zijn onder meer uit de zee gevist.

Met een vloerkleed uit de nieuwe DESSO vloerkleden collectie breng je snel en gemakkelijk kleur en sfeer in huis. Van bovenaf zie je meteen de gelaagdheid en structuren die zo uit de natuur lijken te komen. De dessins zijn geïnspireerd op top-down views van landschappen, zeeën en gebergtes; van droge opengebarsten kleigrond tot rimpelstructuren van wind op water.

Het is weer herfst en dat betekent voor de meeste mensen de tijd voor sloffen. Lekker sloffen door het huis, samen op de bank kruipen of op luie dagen de hele dag in bed doorbrengen. Mocht je een getraind sloffer zijn, dan is het wel fijn om de zekerheid te hebben van een goede vloer. Niks is zo jammer dan dat je op de grond beland, omdat je vloer te glad is.

De lente is inmiddels in volle gang, maar hoe zit het eigenlijk met de vrolijkheid van je eigen interieur? Als deze net zoals alle bloeiende planten wat extra sfeer kan gebruiken, is een kleurrijk vloerkleed perfect. Winterkleed eruit en je voorjaarskleed erin!

Vintage is niet langer oubollig of oud nieuws; vintage is helemaal hip. Het brengt een gevoel van nostalgie naar ons huis en dat zorgt niet alleen voor gezelligheid, maar ook voor een uniek karakter. Wat houdt de vintage woontrend precies in en hoe pas je deze toe? Je leest het hier.

Zin in een kleurrijke en praktische update van je interieur? Met een nieuw vloerkleed uit de collectie Finally Vinyl™ van Tarkett haal je een hippe sfeermaker in huis. Groot voordeel is dat de kleden gemaakt zijn van Premium Vinyl waardoor water, vuil en vlekken eenvoudig te verwijderen zijn. De vloerkleden kunnen intensief worden gebruikt en hebben een luxe look door de afwerking met een feston rand en antislip onderzijde. In een handomdraai is jouw kamer sfeervol en comfortabel. Met 16 verschillen dedessins in diverse kleuren en verdeeld in de thema’s Graphics, Botanical, Street Art en Basics is er voorelke stijl of smaak wel een vloerkleed dat past.

Je hebt een heerlijke woonkamer met een superfijne bank en sfeervolle verlichting. Toch onbreekt er iets en je komt er maar niet achter wat je nou mist. Misschien is het een vloerkleed. Vaak is een vloerkleed de finishing touch voor een woonkamer. Een vloerkleed is niet alleen een verbindende factor voor de meubels in je woonkamer, het is ook nog eens heerlijk warm en zacht voor je voetjes! Zeker nu de koudere periode weer in aantocht is. Wij geven je een paar tips waar je op moet letten bij de aanschaf van een vloerkleed.

Al sinds vele jaren zijn allerlei bedrijven in staat om de mooiste posters, groot formaat stickers en vele varianten van fotobehang te produceren. Ideaal om een unieke uitstraling te creëren voor beurzen, evenementen of juist om de huisstijl van een bedrijf door te voeren. Op bijna alle denkbare materialen kan tegenwoordig een logo, tekst of afbeelding worden geprint.  Ook uw kantoor aan huis of bij uw bedrijf verdient de nodige uitstraling. In dit artikel leest u over de mogelijkheden van geprint tapijt.