Woonwinkel Flinders lanceert in samenwerking met Momo Rugs een unieke lijn vloerkleden gemaakt van PET-flessen. Hiermee komt een duurzaam alternatief op de markt. De kleden worden geproduceerd in geselecteerde weverijen. De plastic flessen komen overal vandaan en zijn onder meer uit de zee gevist.

Met een vloerkleed uit de nieuwe DESSO vloerkleden collectie breng je snel en gemakkelijk kleur en sfeer in huis. Van bovenaf zie je meteen de gelaagdheid en structuren die zo uit de natuur lijken te komen. De dessins zijn geïnspireerd op top-down views van landschappen, zeeën en gebergtes; van droge opengebarsten kleigrond tot rimpelstructuren van wind op water.

Het is weer herfst en dat betekent voor de meeste mensen de tijd voor sloffen. Lekker sloffen door het huis, samen op de bank kruipen of op luie dagen de hele dag in bed doorbrengen. Mocht je een getraind sloffer zijn, dan is het wel fijn om de zekerheid te hebben van een goede vloer. Niks is zo jammer dan dat je op de grond beland, omdat je vloer te glad is.

De lente is inmiddels in volle gang, maar hoe zit het eigenlijk met de vrolijkheid van je eigen interieur? Als deze net zoals alle bloeiende planten wat extra sfeer kan gebruiken, is een kleurrijk vloerkleed perfect. Winterkleed eruit en je voorjaarskleed erin!

Vintage is niet langer oubollig of oud nieuws; vintage is helemaal hip. Het brengt een gevoel van nostalgie naar ons huis en dat zorgt niet alleen voor gezelligheid, maar ook voor een uniek karakter. Wat houdt de vintage woontrend precies in en hoe pas je deze toe? Je leest het hier.

Zin in een kleurrijke en praktische update van je interieur? Met een nieuw vloerkleed uit de collectie Finally Vinyl™ van Tarkett haal je een hippe sfeermaker in huis. Groot voordeel is dat de kleden gemaakt zijn van Premium Vinyl waardoor water, vuil en vlekken eenvoudig te verwijderen zijn. De vloerkleden kunnen intensief worden gebruikt en hebben een luxe look door de afwerking met een feston rand en antislip onderzijde. In een handomdraai is jouw kamer sfeervol en comfortabel. Met 16 verschillen dedessins in diverse kleuren en verdeeld in de thema’s Graphics, Botanical, Street Art en Basics is er voorelke stijl of smaak wel een vloerkleed dat past.

Je hebt een heerlijke woonkamer met een superfijne bank en sfeervolle verlichting. Toch onbreekt er iets en je komt er maar niet achter wat je nou mist. Misschien is het een vloerkleed. Vaak is een vloerkleed de finishing touch voor een woonkamer. Een vloerkleed is niet alleen een verbindende factor voor de meubels in je woonkamer, het is ook nog eens heerlijk warm en zacht voor je voetjes! Zeker nu de koudere periode weer in aantocht is. Wij geven je een paar tips waar je op moet letten bij de aanschaf van een vloerkleed.

Al sinds vele jaren zijn allerlei bedrijven in staat om de mooiste posters, groot formaat stickers en vele varianten van fotobehang te produceren. Ideaal om een unieke uitstraling te creëren voor beurzen, evenementen of juist om de huisstijl van een bedrijf door te voeren. Op bijna alle denkbare materialen kan tegenwoordig een logo, tekst of afbeelding worden geprint.  Ook uw kantoor aan huis of bij uw bedrijf verdient de nodige uitstraling. In dit artikel leest u over de mogelijkheden van geprint tapijt.

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer maar weet je nog niet precies wat je wil? Wat dacht je van tapijttegels. Tapijttegels associeer je in eerste instantie misschien met kantoor of schoolgebouwen maar tegenwoordig worden tapijttegels steeds vaker toegepast in woningen. En dat is niet voor niets want tapijttegels bieden een aantal bijzondere voordelen. Wij praten je even bij.

Ben je een beetje creatief aangelegd dan kan je met tapijttegels ontzettend veel leuke dingen doen. Tapijttegels zijn namelijk verkrijgbaar in vele kleuren en modellen. Je kunt de tegels dus in verschillende motieven leggen. Je kunt werken met 2 verschillende kleuren maar natuurlijk ook met nog veel meer kleuren als je het lekker bont wilt maken in je interieur.

Wanneer je tapijttegels vergelijkt met een houten vloer of met een kamerbreed tapijt zie je al snel dat je met tapijttegels veel meer kanten op kunt. Een houten vloer is vaak maar in een paar tinten hout verkrijgbaar en met een kamerbreed tapijt kan je niet met verschillende kleuren en patronen aan de slag.

Een tapijttegel is heel gemakkelijk te leggen, maar ook heel gemakkelijk weer los te halen. Dit heeft zo zijn voordelen, bijvoorbeeld als je de tegel per abuis onherstelbaar beschadigd hebt. Of wil je na verloop van tijd eens wat andere kleuren in je interieur brengen dan kan je dit ook eenvoudig doen door wat tapijttegels te vervangen. Het leuke aan het leggen van tapijttegels is dat je niet je hele interieur leeg hoeft te halen. Je kan de tegels in fases leggen zodat je je meubels alleen maar even aan de kant hoeft te schuiven.

Naast de vele kleuren en het feit dat tapijttegels gemakkelijk te leggen zijn hebben tapijttegels ook een geluiddempende werking. Wel zo fijn voor je eventuele onderburen! Daarnaast hebben tapijttegels een isolerende werking doordat ze goed warmte vast kunnen houden. Comfortabel voor je voetjes en goed voor je portomonnee.

Het onderhoud van tapijttegels
Wil lang van je tapijttegels genieten dan is het belangrijk dat je regelmatig de stofzuiger er even overheen haalt. Zeker op de plaatsen waar veel gelopen wordt. Ook wordt aangeraden om 1x per jaar de tapijttegels te reinigen met een speciale reiniger die je kunt kopen in de speciaalzaak.

Goedkope tapijttegels
Ben je op zoek naar goedkope tapijttegels? Neem dan eens een kijkje op de website van Magic Carpets. Hier worden naast nieuwe tapijttegels ook restpartijen aangeboden. Tapijttegels waar een bijna onzichtbare fabricagefout in zit die niet als nieuw verkocht mogen worden. Maar natuurlijk kan je ook voor nieuwe tapijttegels kiezen.