1361
Betonlook

Siergrind is de oudste van deze vloeren en bestaat uit grindkorrels die verbonden worden door een epoxyhars. De vloer heeft een open of dichte structuur en is zeer eenvoudig te reinigen.

1319
Siergrind vloer

Onder de naam Eyecatcher lanceert Betonlook, specialist in gietvloeren, een compleet nieuwe vloer. Deze mystieke, fonkelende ondergrond is hot bij zowel architecten als consumenten. Eyecatcher valt zeker in het oog, vanwege de exclusieve schittering. Voor wie een beetje glamour in huis wil halen, is het al mogelijk deze diamant te bekijken bij Betonlook in Breda. De showroom, met als centrum een tunnel, nodigt uit om de vloer met haar omgeving optimaal te beleven. Hier is het mogelijk even weg te dromen de werelden te bezoeken die gekoppeld zijn aan deze tunnel.

Uniek en onderhoudsvriendelijk

Eyecatcher is een kunststof gietvloer, waarvan de basisgrondstof met afgewerkt wordt met een glamoureffect. Daarnaast is een gamma van zon dertig kleuren verkrijgbaar zodat elke vloer uniek is. Een Eyecatcher vloer is onderhoudsvriendelijk en in slechts vier dagen geplaatst over de bestaande vloer.

De toepassingen zijn uiteenlopend; van woonkamers en keukens tot winkels en horecagelegenheden. Deze nieuwe unieke must-have van Betonlook zult u steeds vaker aantreffen. En als u toch al toe was aan een nieuwe vloer, dan kan uw droomreis al beginnen op de website.

3802
Siergrind vloeren

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners