Solidfloor Lifestyle breidt uit met maar liefst 8 nieuwe kleuren – 10 mm dik, 180 cm lang en 16 cm breed. Het betreft hier Amerikaans eiken, walnoot of maple. Dankzij een unieke nieuwe rooktechniek krijgt het Amerikaans eiken een prachtige donkere kleur. Nieuw in de Solidfloor Vintage collectie zijn de Svalbard; Bosporus; Hebrides en Baykal. Vintage staat voor een nieuwe generatie vloeren welke op traditionele wijze zijn gemaakt volgens eeuwenoud vakmanschap. De nieuwe items onderscheiden zich door nieuwe unieke verouderingstechnieken. De 3-laags opbouw van het parket met een 4mm toplaag geeft de vloer daarmee optimale stabiliteit.

Maar ook presenteert Fetim Professional de compleet vernieuwde collectie Solidfloor Hermitage (6 decoren). Traditioneel en puur zijn kernwoorden die de vloeren uit de Hermitage collectie symboliseren. Hout als natuurproduct is aantrekkelijk, warm en solide en deze eigenschappen zijn allen terug te vinden in de Hermitage vloeren.

De door-en-door eiken vloeren leven en zijn vol van karakter. De Hermitage vloeren hebben een unieke 2-laags constructie. De 9 mm dikke onderlaag is van gevingerlast eiken. De toplaag is van massief eiken. Hierdoor is de totale constructie uitermate stabiel. De vloeren zijn allen 12 mm dik.Ook leuk om te lezen