1821
Parket vloeren
Gepubliceerd: 29-09-2012

Solidfloor presenteerde maar liefst twee compleet nieuwe collecties tijdens Domotex. De nieuwe collecties, genaamd Black and White en Silver & Gold, maken vanaf heden deel uit van het Solidfloor concept. Maar dat is nog niet alles. Zo presenteerde Fetim Professional, de naam achter het succesvolle Solidfloor concept, ook nog 12 nieuwe dessins in de Solidfloor Lifestyle collectie.

Solidfloor Silver & Gold
omvat 8 dessins parket met een zilver, goud of brons finish. De vloeren uit deze collectie zijn allen 15 mm dik en hebben een toplaag van 4 mm. De houten planken zijn 189 cm lang en 18,9 cm breed. Vloeren uit deze collectie zijn o.a.: Gracious Silver, Dazzling Gold en Luxury Bronze. Door de rijke uitstraling passen deze vloeren uitstekend in een sfeervolle klassieke inrichting. Zowel heel geschikt voor de consument als voor projecten.

Solidfloor Black and White
is een collectie bestaande uit vijf actuele uni kleuren, zoals Pearl White, Almond, Folkestone, Graphite en Charcoal - 15 mm dik, 189 cm lang en 18,9 cm breed. De Black and White vloeren zijn modern van karakter.

Solidfloor Lifestyle
breidt uit met maar liefst 12 nieuwe decors - 10 mm dik, 180 cm lang en 16 cm breed. Het betreft hier Amerikaans eiken, walnoot of maple. Dankzij een unieke nieuwe rooktechniek krijgt het Amerikaans eiken een prachtige donkere kleur.

Ook de Solidfloor beursstand was dit jaar weer zeer innovatief en trok vele geïnteresseerde bezoekers. De stand was omringd door zeer grote showborden van wel 4 meter hoog! Daarbij had de voorzijde van de stand een groot kijkgat, wat zorgde voor een ruimtelijk effect. Maar ook de presentatie van de Black and White en Silver & Gold collecties was subliem. Beide collecties zijn gepresenteerd in een compleet nieuwe display, voorzien van inspiratiebeelden en daarboven hangende banners. Ook zijn er voor deze collecties panelen ontwikkeld waarop stalen zijn gepresenteerd van de gehele collectie.



Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide