722
Quick Step Linesse

Smalle parketstrookjes zijn tijdloos. Ze zijn geraffineerd en verfijnen je interieur. Ze vergroten de oppervlakte optisch en zijn daarom uitgesproken geschikt voor kleine ruimtes.

De plaatsing van deze smalle plankjes is echter een arbeidsintensieve en dus dure aangelegenheid. Daarom worden verschillende plankjes vaak voorgemonteerd op een plank om de vloer sneller te kunnen plaatsen. Het nadeel hiervan is echter een storende dwarse naad op het eind van elke voorgemonteerde plank.

Unlink-plaatsingssysteem

Quick-Step, marktleider in innovaties, zocht en vond een oplossing voor de storende naadvorming: drie voorgemonteerde plankjes die onderling verschuifbaar zijn via de nieuwe plaatsingstechniek Unilink.

Voordelen:

Snelle en makkelijke plaatsing

Bij Unilink zijn er drie vloerstroken voorgemonteerd op één vloerpaneel. De plaatsing hiervan gaat veel sneller dan wanneer je plankje per plankje zou plaatsen.

Natuurlijke parketlook

Twee dwarse naden eindigen nooit op dezelfde hoogte. Zo bekom je een vloer met de natuurlijke look van massief parket alsof elk plankje apart is gelegd.

Massief geluid

Door de 3,5 mm dikke geluidsabsorberende ondervloer klinkt de vloer veel solider.

Trendkleuren vertaald in Linesse

Het Quick-Step Linesse gamma omvat 8 designs waaronder 4 uitgesproken trendkleuren. Een van de meest opvallende trends in interieur is ongetwijfeld de vergrijsde en gerookte kleurtinten en in de lijn hiervan de donker-bleek contrasten.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners