849
Plinten

Plinten en profiellatten dienen om naden langs muurkanten en hoeken zo fraai mogelijk af te werken. Er zijn holle en massieve plinten in vele houtsoorten. De holle plinten lenen zich uitstekend om bijvoorbeeld electriciteits-of luidsprekerkabels onzichtbaar weg te werken.

Naast massief houten plinten, wordt ook mdf steeds vaker als basismateriaal voor plinten en profiellatten toegepast. Veelal zijn deze plinten en latten reeds wit gegrond en dus voorbereid om afgelakt te worden in bijvoorbeeld de kleur van de muur of kozijnen. Hierdoor lijkt de muur hoger en de ruimte in zijn geheel groter.

Tot voor kort gaven ronde muren problemen bij de randafwerking. Er is nu echter een flexibele plint die speciaal geschikt is gemaakt voor ronde wanden. Ook deze flexibele plinten kunnen na het monteren in iedere gewenste kleur afgewerkt worden.

Bron: Vereniging Comfortabel WonenGRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners